Smarter_way_USA

Va avea Arnold asupra acțiunilor Genius Brands, efectul pe care l-a avut Oprah asupra acțiunilor Weight Watchers?

17/07/2020 | Bursa & Investitii | 1,220 views

Genius Brands International (GNUS) a anunțat o investiție și o producție a lui Arnold Schwarzenegger.

Daca ne gândim la efectul Oprah Winfrey asupra companiei Weight Watchers (WW), daca îl ai pe Arnold Schwarzenegger investitor si evanghelist al companiei, nu cred că e puțin lucru. Așadar cred că mișcarea de a-l aduce pe Schwarzenegger este una justificată.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Schwarzenegger To The Rescue: Terminatorul va co-produce și va juca într-un spectacol animat de supereroi programat pentru 2021.

„Sunt onorat să ajut viziunea lui Stan de a crea o serie de desene animate pentru copii, care nu numai că se distrează cu aventuri de supereroi, dar oferă și lecții valoroase despre importanța sănătății, exercițiilor fizice, nutriției, anti-bullying și a diversității”, a spus Schwarzenegger.

El a decis să primească garanții pentru achiziționarea de acțiuni ca parte a compensației sale, o dovadă a încrederii sale în performanța companiei.

Genius nu se referă doar la Arnold: Mai mulți factori au contribuit la volatilitatea acțiunilor Genius Brands în ultima perioada, inclusiv știrile că „Kartoon Channel” va fi disponibil pe platforme precum Amazon Prime, Apple TV, Comcast, precum și un raport negativ al Citron Research.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Genius Brands are un maxim de 52 de săptămâni de 11,73 USD pe acțiune și un minim de 52 de săptămâni de 5 cenți.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile