Smarter_way_USA

Acțiunile Walmart cresc la bursă după ce confirmă că se aliază cu Microsoft pentru a achiziționa TikTok.

27/08/2020 | Bursa & Investitii | 1,208 views

Zilele trecute am postat atat pe facebook cat si pe blogul meu o gramada de articole despre Walmart. Iata inca un motiv pentru care cei ce m-au ascultat se vor bucura de profituri frumoase in perioada urmatoare :)

Cu confirmarea lui Walmart că se aliază cu Microsoft sa achiziționeze Tiktok, gigantul retailer american se alătură mai multor alte oferte pe care le-a primit Tiktok, inclusiv Oracle.

TikTok se apropie de un acord pentru a vinde operațiunile sale din SUA, Canada, Australia și Noua Zeelandă într-un acord care este probabil să se încadreze în intervalul între 20 miliarde și 30 miliarde dolari, spun sursele.

Acțiunile Walmart au crescut cu peste 6% dupa publicarea știri.

Daca doriti sa investiti in aceste compaii la bursa, va recomand pltforma aceasta https://bit.ly/2TKvVa0 sau https://bit.ly/invite-trading212

„Considerăm că o relație potențială cu TikTok SUA în parteneriat cu Microsoft ar putea adăuga această funcționalitate-cheie și ar putea oferi Walmart o modalitate importantă pentru a ajunge și a servi clienții omnicanali, precum și pentru a ne dezvolta piața terță parte și afacerile de publicitate”, a spus acesta. „Suntem siguri că un parteneriat Walmart și Microsoft ar răspunde ambelor așteptări ale utilizatorilor TikTok din SUA, în timp ce ar satisface preocupările autorităților de reglementare ale guvernului american.”

Walmart urmărește achiziția într-un moment în care încearcă să concureze mai bine cu Amazon. Proiectează să lanseze curând un program de membru, numit Walmart +. Serviciul bazat pe abonament este răspunsul retailerului la Amazon Prime, care include emisiuni TV și filme originale.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile