Smarter_way_USA

Apple suspendă contul de dezvoltator AppStore al EpicGames, producătorul Fortnite. Ce urmează ?

29/08/2020 | Bursa & Investitii, Gadgets & IT | 1,097 views

Apple a suspendat contul de dezvoltator al unuia dintre cei mai mari (daca nu cel mai mare) producator de jocuri, Epic Games, ceea ce înseamnă că Epic Games nu mai poate crea aplicații pentru iPhone, iPad sau Mac.

Vor scadea sau vor creste actiunile Apple dupa aceasta stire ?

Puteti investi fie pe crestere fie pe scadere prin platforma aceasta https://bit.ly/actiuni-apple sau aceasta https://bit.ly/invite-trading212

Intreb fiindca, asa cum probabil va dati seama, lupta celor de la Epic Games poate fi purtata si de alti producatori de aplicatii pentru iTunes App Store din cauza ca Apple ia 30% comision pentru orice plata facuta prin iTunes asta in condutiile in care ei doar afiseaza “pe raft” aplicatiile la utilizatorii de iPhone si nimic mai mult.

E drept, Apple inseamna practic si o agentie de publicitate pentru acesti dezvoltatoei de jocuri, dar totusi, 30% comision ? Las-o’n pastele ma-sii de ea treaba!

Daca vor incepe cat mai multi dezvoltatatori boicotarea Apple pentru aceasta practica … Apple ar putea avea de suferit, dar na … vom vedea in perioada urmatoare ce va urma.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile