Smarter_way_USA

Cauți companii valoroase în care să investești ? Iată cum au raportat Alibaba si NVIDIA!

20/08/2020 | Bursa & Investitii | 773 views

Noaptea trecută, NVIDA a anunțat un câștig pe acțiune de 2,18 USD față de o așteptare de 1,1,97 USD pe acțiune. Datele privind veniturile au fost, de asemenea, puternice la 3.87 miliarde USD față de 3.65 miliarde USD.

Rezultatele au evidențiat succesul activității centrelor de date Nvidia, care se întâmplă să fie motivul pentru care sunt deosebit de importante pentru companie.

Aici puteți investi în acțiunile companiei NVIDIA – http://bit.ly/actiuni-nvidia

Centrele de date furnizează energie de calcul utilizând unități de procesare grafică (GPU), care sunt deosebit de eficiente pentru rezolvarea anumitor probleme matematice. Una dintre cele mai importante aplicații ale tehnologiei folosităde NVIDIA este inteligența artificială, care este utilizată în aproape toate domeniile economiei și este aproape garantat să crească în următorii ani pentru a deveni unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții de zi cu zi.

Pentru mine, acest lucru face din Nvidia o companie minunată pentru portofoliu.


Cu puțin timp în urmă, ALIBABA a raportat câștiguri puternice de 2,10 USD pe acțiune și așteptările analistilor au fost de 1,97 dolari. Între timp, veniturile au fost în mare parte în concordanță cu așteptările la 21,8 miliarde de dolari față de cei 21,1 miliarde de dolari așteptați.

Aici puteți investi în acțiunile companiei Alibaba – https://bit.ly/actiuni-alibaba

Cel mai impresionant anunț a fost veniturile din cloud computing care au atins 1,75 miliarde de dolari, o creștere de 59% de la an la an. Nu uitați că AMAZON aduce o mare parte din veniturile sale prin intermediul Amazon Web Services (AWS), se pare că aceeași strategie se dovedește foarte eficientă pentru Alibaba și demonstrează că sectorul de cloud computing continuă să crească rapid.

Personal, cred că această veste este puternică pentru compania Alibaba, deoarece arată o redresare puternică după criza COVID-19. Prin urmare, voi continua să-mi păstrez poziția pe măsură ce înaintăm.

Dacă aveți comentarii cu privire la aceste rezultate, spuneți-mi mai jos și vă urez mult noroc dacă tranzacționați astăzi!

Iti recomand calduros sa iti faci cont si la platforma https://bit.ly/invite-trading212 si sa alegi care e mai buna pentru tine. Vei primi la ambele direct si un cont DEMO alimentat cu 100.000 de dolari VIRTUALI pentru a invata sa investesti la bursa!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile