Smarter_way_USA

Cauți un PennyStock în care să investești pentru un potențial 5-10-20x profit ? Încearcă Genius Brands International (GNUS)!

27/08/2020 | Bursa & Investitii | 1,428 views

După lansarea canalului Kartoon Channel compania a creat Universul Stan Lee – ancorat de un acord global cu Archie Comics – și l-a numit pe Michael Uslan șef de dezvoltare pentru Stan Lee Universe. De asemenea, Genius compania a anunțat semnarea unor oferte de difuzare și platformă digitală pentru seria Rainbow Rangers cu 9 rețele.

Genius Brands a declarat că Shanghai Senyu a autorizat dreptul pentru distribuirea în China. De asemenea, a semnat oferte internaționale cu magazine de distribuție din Polonia, Isreal și Croația pentru serialul său Llama Llama, cu Jennifer Garner.

De asemenea, Genius Brands a anunțat debutul primelor jucării de la Fisher-Price pentru show-ul său Rainbow Rangers. Jucăriile sunt acum disponibile la magazinele Walmart (WMT) din Statele Unite ale Americii, Walmart.com și Amazon (AMZN).

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Potrivit companiei, pe lângă Mattel, alți parteneri de producție produc DVD-uri, îmbrăcăminte, cărți, biciclete, haine de dormit, lenjerie de corp și costume și accesorii.

Apropo, între timp, atât stocul de jucării de la Wallmart cât și cel de la Amazon a fost golit ! S-au pus din nou pe stock după vreo săptămâna, după care iar s-au golit de vreo două ori! Se pare că e cerere și interes mare pentru jucăriile acestea și foarte probail se va vedea acst lucru și în raportările următoare ale companiei.

Citeste ce am mai scris despre Genius Brands:

Mai multe despre Genius Brands International gasiti in descrierea oficiala a companiei:

Genius Brands International, Inc. (Nasdaq: GNUS) is a leading global kids media company developing, producing, marketing and licensing branded children’s entertainment properties and consumer products for media and retail distribution.

The Company’s award-winning ‘content with a purpose’ portfolio includes the upcoming Stan Lee’s Superhero Kindergarten, starring Arnold Schwarzenegger; Rainbow Rangers for Nick Jr.; Llama Llama, starring Jennifer Garner, for Netflix; award-winning toddler brand Baby Genius; adventure comedy STEM series Thomas Edison’s Secret Lab; and entrepreneurship series Warren Buffett’s Secret Millionaires Club.

Through licensing agreements with leading partners, characters from Genius Brands’ IP also appear on a wide range of consumer products for the worldwide retail marketplace. The Company’s new Kartoon Channel! is available in over 100 million U.S. television households via a broad range of distribution platforms, including Comcast, Cox, DISH, Amazon Prime, Sling TV, Apple TV, Roku, Amazon Fire and more. For additional information, please visit www.gnusbrands.com.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile