Smarter_way_USA

DAAA! :) Rezultatele Walmart ale trimestrului 2 zdrobesc estimarile analiștilor! Vânzările online cresc cu 97%! Cu plăcere! :)

18/08/2020 | #earningsreport | 814 views

– Vânzările de e-commerce ale Walmart în Statele Unite au crescut cu 97%, în timp ce clienții aveau pachete expediate casele lor și foloseau pick-up-ul de bord.
– Vânzările magazinelor din același magazin din SUA au crescut cu 9,3% în trimestrul doi, alimentate de achizițiile de produse alimentare și de mărfuri generale.
– Compania nu a oferit perspective financiare pentru restul anului.

Walmart a declarat că marți câștigurile din trimestrul al doilea au avut un impuls în timp ce cumpărătorii s-au grăbit să-și petreacă controalele de stimulare, în timp ce afacerea sa online a continuat să crească în timpul pandemiei.

Vreți să cumpărați sau să vindeți acțiuni Walmart ? Începeți astăzi prin deschiderea unui cont de tranzactionare live sau demo .

Vânzările de e-commerce ale Walmart în Statele Unite au crescut cu 97%, în timp ce clienții aveau pachete expediate casele lor și foloseau pick-up-ul de bord. Vânzările magazinelor din același magazin din SUA au crescut cu 9,3% în trimestrul doi, alimentate de achizițiile de produse alimentare și de mărfuri generale.

Acțiunile au crescut cu aproximativ 5% în comerțul cu premarketuri.

Iată ce a făcut compania în trimestrul II fiscal încheiat la 31 iulie:

– Câștiguri pe acțiune: 1,56 USD ajustat, față de 1,25 USD așteptat de estimările consensuale ale Refinitiv
– Venituri: 137,74 miliarde USD comparativ cu 135,48 miliarde dolari așteptați de estimările Refinitiv
– Vânzări din același magazin din SUA: în creștere cu 9,3% față de câștigul de 5,4%, așteptat de sondajul StreetAccount

În al doilea trimestru, Walmart a raportat venitul net a crescut la 6,48 miliarde USD, sau 2,27 dolari pe acțiune, de la 3,61 miliarde dolari, sau 1,26 dolari pe acțiune, un an mai devreme.

Excluzând articolele, compania a câștigat 1,56 USD pe acțiune, mai mare decât 1,25 USD așteptat de analiștii chestionați de Refinitiv.

Veniturile totale au crescut cu 5,6%, până la 137,74 miliarde dolari, de la 130,38 miliarde dolari un an mai devreme, depășind așteptările Wall Street de 135,48 miliarde dolari.

Calitatea de membru al clubului Sam a crescut cu peste 60% în trimestru – cea mai mare creștere trimestrială în mai mult de cinci ani. Vânzările de e-commerce ale clubului depozitului au crescut cu 39%, iar vânzările din același magazin au crescut cu 13,3%

Directorul financiar Walmart, Brett Biggs, a declarat pentru CNBC că retailerul ar putea primi un alt respingere, dacă va exista un stimulent suplimentar.

Vrei să devi investitor la bursă ?
Platforme recomandate: eToro si Trading212

„Stimulul a avut cu siguranță un impact asupra consumatorului în al doilea trimestru și urmărim ce se întâmplă la Washington și cum vom progresa cu un nou pachet de stimulare”, a spus el. „Cred că cu siguranță ar fi de ajutor consumatorilor.”

Cu toate acestea, a spus el, familiile pot trage înapoi sau pot petrece diferit în timpul sezonului de școală, în timp ce elevii se pregătesc să învețe de la distanță sau să meargă la școală doar câteva zile în fiecare săptămână.

El a spus în comparație cu anii precedenți că „a făcut din școală un pic mai nesigur” și „un pic mai tare”.

Walmart nu a oferit perspective financiare pentru restul anului. A retras îndrumarea în primul trimestru, spunând că mulți factori i-ar putea schimba performanța, inclusiv stimularea suplimentară a guvernului, nivelul de încredere al consumatorilor și durata pandemiei.

Vrei să devi investitor la bursă ?
Platforme recomandate: eToro si Trading212

Iti recomand sa iti faci cont pe ambele platforme si sa alegi ce e mai bun pentru tine. Vei primi direct si un cont DEMO alimentat cu 100.000 de dolari VIRTUALI pentru a invata sa investesti la bursa!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile