Smarter_way_USA

Jucăriile Rainbow Rangers de la Genius Brands (GNUS) acum, la Walmart, Amazon, în baza parteneriatului cu Mattel

27/08/2020 | Bursa & Investitii | 1,386 views

A trecut peste 1 lună de când nu am mai scris despre Genius Brands International, un producător și distribuitor de desene animate dar și de jucări pentru copii iar în tot acest timp s-au întâmplat multe evenimente noi în ultimele luni.

Parteneriatul Genius Brands (GNUS) cu Mattel se extinde pentru a include personajele animate Rainbow Rangers sub brandul Fisher-Price al producătorului de jucării. Noile jucării vor fi vândute pe Amazon (AMZN) și în magazinele de vânzare cu amănuntul fizice și digitale ale Walmart (WMT).

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Compania de divertisment video pentru copii a declarat că noua linie de jucării a fost în curs de dezvoltare în ultimii 4 ani, iar debutul lor la retaileri de masă precum Amazon și Walmart ar putea marca un moment de cotitură semnificativ pentru companie. Președintele și CEO-ul Andy Heyward a declarat într-o declarație:

“Brandul Rainbow Rangers are toate elementele care ar putea deveni un izbucnire și o afacere uriașă pentru Genius Brands”.

Jucăriile par să fie vândute online, în ciuda lansării pe Walmart.com și Amazon în weekend.

Personajele Rainbow Rangers din serialul animat care joacă în prezent pe canalul de televiziune Nick Jr. includ Rosie Redd, Mandarin Orange, Anna Banana, Pepper Mintz, Bonnie Blueberry, Indigo Allfruit, Lavanda LaViolette și Floof.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Mai multe despre Genius Brands International gasiti in descrierea oficiala a companiei:

Genius Brands International, Inc. (Nasdaq: GNUS) is a leading global kids media company developing, producing, marketing and licensing branded children’s entertainment properties and consumer products for media and retail distribution.

The Company’s award-winning ‘content with a purpose’ portfolio includes the upcoming Stan Lee’s Superhero Kindergarten, starring Arnold Schwarzenegger; Rainbow Rangers for Nick Jr.; Llama Llama, starring Jennifer Garner, for Netflix; award-winning toddler brand Baby Genius; adventure comedy STEM series Thomas Edison’s Secret Lab; and entrepreneurship series Warren Buffett’s Secret Millionaires Club.

Through licensing agreements with leading partners, characters from Genius Brands’ IP also appear on a wide range of consumer products for the worldwide retail marketplace. The Company’s new Kartoon Channel! is available in over 100 million U.S. television households via a broad range of distribution platforms, including Comcast, Cox, DISH, Amazon Prime, Sling TV, Apple TV, Roku, Amazon Fire and more. For additional information, please visit www.gnusbrands.com.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile