Smarter_way_USA

Nu că vreau să zic dar vreau să spun că mi-e scârbă!

09/08/2020 | Lume nebuna | 306 views

Cu siguranta ati auzit de fatalaul asta, mare combinatozaur ce nu stia cum sa isi promoveze mai bine filmul sau ce dracu o fi facut el acolo si a gasit oportun sa o arda anti purtat masca la TIFF ca sa dea bine la prosti si sa ramana o declaratie memorabila despre care sa vorbeasca tot prostii laudabil sau alti prosti (ca mine) care il baga in seama sa ii sufle mucii care ii atarna pe la nas. Oricum, geniala strategia de marketing, asa e, trebuie sa recunosc.

Citeste si: Cristi Puiu, discurs anti-mască la TIFF: Să staţi cu masca pe faţă să vă uitaţi la un film de 200 de minute este inuman

Inainte de toate vreau sa precizez ca pentru mine conteaza doua lucruri la oameni. Sa fie buni si sa NU care cumva sa fie ipocriti ca se dezlantuie iadu indiferent ca e Papa de la Roma, hăl mai mocicoş maturator de pe strada sau regina Angliei! Acestea fiind spuse, efectiv n-am cum sa fiu in HALUL ala de ipocrit si infect sa il aplaud pe FATALUL asta fiindca a profitat de subiectul cu MASCA pentru a-si face reclama ca el e rebel si mare mandatar.

Ganditi-va daca nu vorbea ceva anti-masca, anti-covid, mai vorbea cineva de el acum ? Va spun eu ca era mediocru si nu vorbea nici dracu de el (oricum e neauzit, la fel ca toate filmele romanesti ca nu stiu unu la care sa-i dau o nota mai mare de 2). Asasar, e laudabila STRATEGIA lui de marketing (unde scopul scuza mijloacele), dar daca ne folosim capu ceea ce a declarat FATALAUL arata ca de fapt e pielea p… botei tocmai din cauza IPOCRIZIEI.

Oameni buni, va intreb, de ce l-a aplaudat lumea la TIFF cand fatalaul a zis ca e inuman sa stea oamenii 200 de minute cu masca la bot si ca ii roaga el pe toti sa plece cand nu vor sa o mai poarte ?

Deci chiar toata lumea in ziua de azi asculta doar CUM ANUME i se spune ceva si nimeni nu mai asculta CE ANUME i se spune ??? Doar ce suna trendy si cool in ziua de azi e de aplaudat ??? Doar ceea ce ne pastreaza in zona de confort e de aplaudat ? Pentru nimeni nu mai conteaza altceva decat interesul propriu ?

Imi spunea cineva acum ca nimeni nu isi permite sa il contrazica fiindca artistii si regizorii sunt vazuti asa mai nobil si mai elitisti … lua-le-as nobilitatea si elita in … botă!

In perioada de pandemie artistii, rogizorii, manichiuristele si boschetarii “dă pă net” sunt elita iar medicii brusc si dintr-o data sunt criminalii si neimportanti si sclavii ocultei doar pentru ca PULIMEA nu suporta realitatea si prefera sa ramana in zona de confort ca sa se simta ei rebeli si anti sistem jucandu-se cu propria sanatate si a celor din jur.

Mna, m-am exorcizat si cu FATALAUL asta! Acum imi pot continua duminica linistit ca de aseara tot tin in mine. Va pup!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile