Smarter_way_USA

Acțiunile Genius Brands cresc 21% după anunțul că Kartoon Channel se lansează pe TOATE televizoarele inteligente Samsung

25/09/2020 | Diverse | 868 views

Acțiunile Genius Brands International (GNUS) au crescut după ce compania a anunțat un acord cu Samsung. Kartoon Channel al Genius Brands va fi disponibil gratuit pe toate televizoarele inteligente Samsung disponibil automat.

A fost un an volatil pentru acționarii Genius Brands, dar actiunile depășesc cu mult S&P 500 în 2020. Începând cu ora 17:30, a crescut cu 21%. Dar s-a tranzacționat cu până la 43% mai mult la începutul sesiunii.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Genius Brands are patru segmente de venituri diferite, dintre care segmentul său de vânzări publicitare este cel mai rapid în creștere. În al doilea trimestru al anului 2020, veniturile din vânzări din publicitate au crescut la 70.000 de dolari, în creștere cu 302% față de an. Acest venit este generat de afișarea de reclame pe canalele sale gratuite, Kid Genius și Kartoon Channel!.

Prin adăugarea unui nou partener de distribuție în Samsung, Genius Brands are șanse mari să crească numărul de spectatori pentru Kartoon Channel, lansat abia în iunie anul acesta. Aceasta înseamnă că pot fi afișate mai multe reclame și ar putea contribui la creșterea continuă a veniturilor din publicitate. De aceea au crescut astăzi acțiunile.

Citeste si: Genius Brands (GNUS) – O nouă investiție in portofoliul meu. Una de suflet! :)

Ca pennystock, nu este nevoie de mult pentru a face ca acțiunile Genius Brands să explodeze, așa cum a făcut astăzi. Dar va rămâne probabil o călătorie lungă pentru cei ca mine care deținem acțiunile pe termen lung.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile