Smarter_way_USA

Acțiunile Genius Brands cresc 21% după anunțul că Kartoon Channel se lansează pe TOATE televizoarele inteligente Samsung

25/09/2020 | Diverse | 601 views

Acțiunile Genius Brands International (GNUS) au crescut după ce compania a anunțat un acord cu Samsung. Kartoon Channel al Genius Brands va fi disponibil gratuit pe toate televizoarele inteligente Samsung disponibil automat.

A fost un an volatil pentru acționarii Genius Brands, dar actiunile depășesc cu mult S&P 500 în 2020. Începând cu ora 17:30, a crescut cu 21%. Dar s-a tranzacționat cu până la 43% mai mult la începutul sesiunii.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Genius Brands are patru segmente de venituri diferite, dintre care segmentul său de vânzări publicitare este cel mai rapid în creștere. În al doilea trimestru al anului 2020, veniturile din vânzări din publicitate au crescut la 70.000 de dolari, în creștere cu 302% față de an. Acest venit este generat de afișarea de reclame pe canalele sale gratuite, Kid Genius și Kartoon Channel!.

Prin adăugarea unui nou partener de distribuție în Samsung, Genius Brands are șanse mari să crească numărul de spectatori pentru Kartoon Channel, lansat abia în iunie anul acesta. Aceasta înseamnă că pot fi afișate mai multe reclame și ar putea contribui la creșterea continuă a veniturilor din publicitate. De aceea au crescut astăzi acțiunile.

Citeste si: Genius Brands (GNUS) – O nouă investiție in portofoliul meu. Una de suflet! :)

Ca pennystock, nu este nevoie de mult pentru a face ca acțiunile Genius Brands să explodeze, așa cum a făcut astăzi. Dar va rămâne probabil o călătorie lungă pentru cei ca mine care deținem acțiunile pe termen lung.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile