Smarter_way_USA

Dominic Fritz și aceeași ipocrizie de prostit pe proști a USR-ului pentru viitoarele alegeri prezidențiale

04/10/2020 | Politica | 1,047 views

Fix la fel cu acelasi titlu a fost promovat si Dan Barna daca va aduceti aminte prin media pentru a-l da, incet-incet ca si candidat la prezidentiale si uite unde am ajuns cu el. 😂 Sa nu ne imbatam poporul cu apa rece din nou, zic! 😂

Despre “sotie” oare nu zice nimic ? 😂 Intreb fiindca asa nu e suficient de libidinos articolul daca se vorbeste doar despre el si nu si despre “frumoasa lui sotie” sau despre “copilasi”, daca are.

Precizez din start ca in tot articolul asta NU ma refer INCA la el ci doar la modul tipic al USR-ului de a promova candidatii la viitoarele intr-un mod total ipocrit si foarte daunator dupa parerea mea. Si cum, aschia ni sare departe de trunchi, tin sa cred ca e clara treaba si cu Fritz asta, dar vom vedea asta in perioada urmatoare probabil, fiindca, de regula, oriunde exista ipocrizie, e o chestiune de timp pana aa se aleaga proafu de tot.

Deci … nici n-am apucat sa cunosc multe despre omul asta si deja a dat cu bata’n balta cu ipocrzia si cum ar spune versurile de la Metalica, “Nothing else matters !” sau cum ar spune Warren Buffett daca tot vorbim de actiuni, “daca nu exista integritate, nu mai conteaza celelalte trasaturi”.

PS: Comunicatul de presa dat dedepartmentul de presa (PR) al USR-ulului il prezinta pe om ca ar fi jucator la bursa, ca ar juca, nu ca ar investi :)))))) Deci traitor de clipa, fatalau, sau cum vreti voi doar numa investitor nu e :))) Dar na … doar nu va asteptati ca aia sa aiba habar de bursa … important e PR-u sa spuna ca e pe bursa omu ca sa mai prosteasca cativa prosti ca ar fi nou si modern.

Inteleg ca da bine sa spui la prosti ca omul e cosmopolitan si actionar la companii straine (macar de erau romanesti, dar na, a trebuit sa cumpere straine ca sa dea bine la PR) dar chiar in halul ala suntem oare sa nu ne invatam minte cu depistarea tehnicilor de prostit pe prosti ?

“Un nou inceput” exact ca in poza comunicatului de presa (cumparatat de catre USR, probabil, o noua rampa de lansare spre prezidentiale! :)

PS: Ieri a fost in emisiune la Digi invitat si INTAMPLATOR (al dracu coincidenta) 😂 a fost intrebat daca ar candida la prezidentiale si raspunsul a fost unu demn de ipocrizia cu care am fost obisnuiti la USR si anume ca nu s-a gandit inca 😂 dar nu exclude varianta asta fiindca fix la fel a fost si experienta la primarie. Mda … 😂

Tara asta merita sa se aleaga praful.si pulberea de tot si oamenii sa aiba parte din plin de toate nasoalele la care se ajunge din cauza tolerantei la IPOCRZIE si FALSITATE. N-ai cum efectiv sa scoti in fata astfel de atitudini si sa te astepti ca va face bine poporului astfel de scursuri. N-ai cum ! Chiar nu ne mai facem bine …

Mna … eu ma duc sa mananc o lamaie ca nu mai pot cu astia … WOW ! 🤦‍♂️

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile