Smarter_way_USA

Bitcoin a atins un nivel record de peste 19.800 de dolari, adică maximul din 2017

30/11/2020 | #crypto | 1,151 views

Acum cateva zile a fost o mica corectie la Bitcoin si multi v-ati dat cu capu de pereti ca IAR moare bitcoinu 😂 si va spusesem ca am mai auzit duma asta de aprozar de peste 50 de ori in ultimii 5 ani si sa stati linistiti ca bitcoin is here to stay!

Ei bine azi, bitcoin a ajuns din nou la 19.000 dolari, spre bucuria celor ceau acumulat pe corectii, si tocmai. depasit pragul de 19800 dolari adica maximul din 2017 !!!

Sunt de parere ca, avand in vedere ca nu e nici la 5% euforia care a fost in 2017 (cand toata lumea vorbea despre el), daca continua trendul de crestere putem ajunge si la peste 50.000 dolari pana la final de 2021.

Nu va zic zic sa investiti ci sa stati degeaba si sa va uitati la ce fac altii :)

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile