Smarter_way_USA

Ce crește mai și scade însă încă e loc de creștere pe piața crypto!

26/11/2020 | #crypto | 959 views

Mna beleaua … dupa cateva luni de cresteri continue la bitcoin, ethereum si ripple astazi avem ceva scaderi si dea lumea e panicata ca vine apocalipsa ! :)

Oameni buni, in ultimii 5-6 ani de zile, am trecut prin chestii de genu de de ZECI de ori !!! Pierzatorii sunt traitorii de clipa, castigatorii vor fi intotdeuna investitorii disciplinati pe termen lung care inteleg ce se intampla si sunt consitienti ca ceea ce creste mai si scade, iar barbatii ar trebui sa stie asta :)

Stirea care probabil a produs scaderile este: “FCA interzice vânzarea de cripto-derivate către consumatorii cu amănuntul.” O puteti citi aici: https://bit.ly/2J8yEbu

DA, este posibil sa mai scada, insa nu uitati ca in ultima vreme au inceput sa fie tot mai multi investitori pe termen lung care NU VAND, mai ales investitori INSTITUTIONALI, asadar, indiferent cat vor scadea, potentialul de crestere e inca urias.

Puteti investi in crypto aici: https://bit.ly/2QGr5Zp aici https://cutt.ly/tokero si aici https://bit.ly/38Zy4UK

PS: Aveti rabdare cu criptomonedele. Nu reactionati la impuls. Practic, tratati-le ca pe femei si lasati-le sa se termine fiindca va fi bine cand se termina! :)

PS2: Nu uitati ca in piata, pe langa investitorii mici, mai sunt si BALENE, adica detinatori MARI de crypto care daca isi vand 5% din detineri pot scadea preturile cyptomoneledelor cu peste 30% dupa care, sa intre iar la cumparare lapret mic pentru a face si mai multi bani!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile