Smarter_way_USA

Ce părere aveți de platforma de tranzacționare CAPITAL.com ?

24/11/2020 | Bursa & Investitii | 4,266 views

De cateva zile, fiindca multi dintre voi m-ati intrebat despre ea, am intrat in tesla cu platforma de tranzactionare actiuni si CFD-uri pe crypto, comoditati, forex a celor de la CAPITAL.

  • In primu rand tot ce pot sa va zic deocamdata e ca imi place maxim rapiditatea cu care pot face tranzactii pe ea si interfata care imi place maxim si e foarte intuitiva.
  • In al doilea rand vreau sa zic ca e mi se pare mai ok celor ce vor sa faca trading si sa se joace cu analiza tehnica!

Atentie! 87.41% dintre conturile de investitori individuali pierd bani când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor.

Zilele urmatoare am sa o testez mai mult pe tot felul de instrumente si am sa vin si cu un review si niste pareri personale despre ea.

Pana una alta, daca doriti puteti sa va deschideti si voi un cont accesand acest link si sa imi trimiteti feedback si voi despre cum vi se pare. Aveti posibilitataea sa va creati si un cont DEMO pentru a va obisnui cu ea.

Avertizare de risc: tranzacțiile cu instrumente CFD sunt o activitate riscantă și pot aduce nu numai profit, ci și pierderi. Mărimea pierderii potențiale este limitată la mărimea depozitului. Profiturile anterioare nu garantează profiturile viitoare. Folosiți serviciile de instruire ale companiei noastre pentru a înțelege riscurile înainte de a începe operațiunile.

Ai putea lua în considerare un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile