Smarter_way_USA

Diseară avem raportările de la Nvidia. Get Set, Go!

18/11/2020 | Bursa & Investitii | 651 views

Acțiunile Nvidia s-au apreciat cu peste 150% în ultimul an, dar raliul ar putea continua. Ultimele date arată că interesul pe termen scurt pentru nume a scăzut cu aproximativ 8% în ultimul ciclu, înaintea câștigurilor sale.

Acest lucru sugerează că investitorii nu sunt de părere că e gata raliul acțiunilor producătorului de cipuri și, probabil, anticipează că raliul va continua și în următoarele săptămâni. Acest lucru ar trebui să fie considerat un semn încurajator pentru investitorii de lungă durată ai Nvidia.

Puteti investi si voi in actiunile NViDIA aici https://bit.ly/actiuni-nvidia sau aici https://bit.ly/cont-t212 sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

Acțiunile Nvidia par să tranzacționeze la un nivel superior în comparație cu nivelurile sale istorice și, de asemenea, în comparație cu colegii săi menționați – AMD și Intel.

Dar dacă mai mulți participanți la piață ar simți cu adevărat că acțiunea este supraevaluată și este pregătită să se corecteze în următoarele săptămâni sau luni, am fi văzut o acumulare rapidă de short-uri. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, așa că investitorii nu ar trebui să fie prea preocupați de nivelurile sale ridicate de preț.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile