Smarter_way_USA

Trucul prin care poți să postezi pe Instagram de pe un PC sau de pe Mac Book

04/11/2020 | Gadgets & IT | 796 views

Instagram nu este doar pentru telefoanele mobile, chiar dacă pentru cei mai mulți dintre utilizatori așa pare.

Există posibilitatea publicării de conținut și de pe computer, deși nu e una anunțată oficial de Instagram – așa cum a fost, de exemplu, posibilitatea de a folosi chat-ul de pe PC. Totuși, pentru asta e nevoie de câteva mici artificii, iar procesul necesită puțin timp, dar odată realizat e foarte simplu de replicat pentru a continua astfel utilizarea platformei și de pe alte dispozitive decât cele mobile. De menționat este și faptul că trucul funcționează doar pentru fotografii deocamdată, nu și pentru clipuri video.

Cele mai multe browsere web au o modalitate prin care poți schimba dispozitivul de utilizare, coordonata care îi comunică unui site de pe ce device navighezi online. Astfel, browserul adaptează interfața unui iPhone, unui telefon cu Android, îți oferă versiunea specifică de mobil sau desktop și așa mai departe. Exact prin această metodă poate fi realizată și publicarea de fotografii pe Instagram de pe PC.

Soluția este valabilă pentru Chrome, Edge, Firefox și Safari, iar procesul este aproape identic pentru toate patru.

Deschideți Chrome, mergeți la www.instagram.com și logați-vă în contul personal. Faceți clic dreapta oriunde pe pagină și apoi selectați din meniu opțiunea „Inspect” (Inspect Element în Firefox).

În partea de jos a paginii va apărea o fereastră cu un text, dar singurul lucru care ne interesează pentru acest proces este pictograma sub formă de tabletă din colțul stânga sus al acestei ferestre. În Firefox, ea se regăsește în colțul din dreapta sus.

Apăsați clic pe iconița care arată ca un iPad și care are un iPhone imediat lângă ea. Interfața Instagram se va reîncărca afișând interfața mobilă și adăugând, astfel, un buton + pentru publicarea de conținut. În cazul în care acesta nu apare de la început, reîmprospătarea paginii ar trebui să rezolve problema. După ce ai publicat fotografia, apasă din nou pe iconița care arată ca o tabletă și închide fereastra Inspector.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile