Smarter_way_USA

Efectele împrăștierii/manipulării: PNL și USRPLUS în scădere, PSD, ALDE și Pro România în creștere!

02/12/2020 | Diverse, Politica | 1,026 views

In utimii ani, m-am tot repetat degeaba ca o moară stricată că împrăștierea electoratului în 84595935 partide, tot ce rezolvă e să ajute cele mai mari partide, adică PSD are are cel mai mare numar de membrii (cam 1.000.000) și PNL (peste 900.000) iar celelalte partide sunt cam nesemnificative si aici menționez inclusiv USRPLUS (care are in jur de 60.000 de membrii).

Cei ce o ard anti-PSD dacă doresc să scăpăm de PSD, singura varianta LOGICĂ și firească ar fi să voteze Partidul National Liberal, fiindcă orie altă variantă nu va rezolvanimic altceva decăt o mare împrăștiere și vom ajunge ca PSD să câștige alegerile cu vreo 30% din voturi ceea ce ar fi o mare imbecilitate tipică unui neam prost, împrăștiat și hipsterist care tot ce știe e să se plângă veșnic de nasoale exact ca proștii ce se duc vinerea la ore de maxim trafic pe Valea Prahovei doar pentru ca să posteze pe feisbuci ca ei sunt în trafic spre mare și cât de greu le e lor. Fi-mi-ar scârbă!

Haideți să ne uităm peste sondajul realizat de IMAS la realizat la comanda Europa FM în noiembrie care ne arată cu cine ar vota românii la scrutinul de duminică, 6 decembrie 2020.

  • PNL înregistrează acum 28,5% din preferințele românilor, în scădere față de 32,6% din voturi în octombrie. PNL avea 34,7 % în septembrie.
  • PSD se situează în cel mai recent sondaj la 23,6%, în creștere față de luna anterioară . În octombrie, Barometrul Europa FM arăta că Partidul Social Democrat era creditat cu 21,7% din opțiunile de vot.
  • USR Plus este cotat acum la 18%, în scădere, în condițiile în care înregistra în octombrie un scor de 20,4% .
  • Pro România ar urma să fie votat, duminică, de 9,5% dintre alegători, în creștere față de ultimul barometru. Sondajul comandat de Europa FM în octombrie arăta că Pro România ar fi fost votat de 8,9% la sută dintre alegători.
  • În octombrie, alegătorii spuneau că ar fi votat cu UDMR în proporție de 5,1%, iar acum Barometrul Europa FM arată că partidul ar obține un scor de 4,7%.
  • Cu PMP ar vota acum 4,6% dintre alegători, în contextul în care ultimul sondaj cota Partidul Mișcarea Populară la 4,8%, la limită pentru a intra în Parlament, ținând cont de marja de eroare.
  • ALDE este, de asemenea, în acest sondaj, cu 3,3%, față de 2,5 % cât avea la ultimul barometru, însă partidul a fuzionat cu Pro România.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 6-27 noiembrie 2020, pe un eșantion de e 1.010 persoane cu vârste de 18 ani și peste și are o marjă de eroare de +/- 3,1%. Românii din străinătate vor putea vota în zilele de 5 și 6 decembrie 2020.

După cum foarte ușor se poate observa, datorită faptului că lumea e din ce în ce mai sătulă de pandemie, foarte mulți sunt extrem de ușor de prostit că autoritățiile vor să țină oamenii în casă (cretinism absolut) iar pe pedala asta opoziția apasă cu toate puterile. Pe lângă asta, în ultima vreme, a apărut și materialul celor de la Recorder, tocmai înainte de alegeri fiindcă na, acum se poate obține cel mai mult trafic pe siteul lor (nu sunt proști … doar ticăloși) care a reușit să mai împrăștie puțin electoratul ălă de oameni mai puțin inteligent (că să nu le zic proști că își varsă laptele înainte să-l bea) astfel că mulți dintre cei ce voiau să scape de PSD și ar fi votat PNL, acum se împrăștie ca niște masochiști proști (ăsta-i adevărul) în 76586585 alte partide spre deliciul, REPET, spre deliciul PSD care, după cum puteți observa pe grafice, a crescut alături de ALDE care e cam tot un fel de satelit al PSD-ului.

LATER EDIT: PSD tocmai a anuntat ca ar face alianta cu Pro Romania. Daca mai bate palma si cu ALDE avem deja un castigator al alegerilor iar hipstereala cretinoida de la USR vor avea din nou motive să se plângă ca proștii :))))))

Electoratul PSD-ist are o caracteristica extrem, repet, EXTREM de inteligentă, bună și utilă, și anume ca sunt foarte UNIȚI. Deci electoratul lor nu prea poate scadea ci doar CREȘTE datorită împrăștierii împrăștiaților! în schimb, în cazul electoratului de la PNL, USRPLUS și etc, sunt extrem de multe șanse ca la orice câcat ambalat frumosprecum mizeria de la Recorder să stârnească orice ipocrit/ă fără bun simț de documentare sau de minimă gândire, să se dea cu capu de pereți si să își schimbe votul !

Așadar, ca să-mi închei exorcizarea, fiindcă am și alte treburi mult mai importante de făcut decât să le arăt a 34234-a oara la proști cât îs de proști și de ușor de manipulat (ei crezându-se și chinuindu-se să fie necontrolabili) vă las pe voi să vă gândiți la ce fețe de proști veți avea când se va publica reultatul alegerilor și vețti vedea cât de proști ați fost că v-ați împrăștiat, în loc să votaști SINGURUL, repet pentru proști, SINGURUL partid care ne poate scăpa de PSD!

Numa bine, rău la nime!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile