Smarter_way_USA

NU! Nu e de lăudat faptul că NU ştiați de AUR! Asta arată cât de ignorant/habarnist e românul cu privire la țara lui.

07/12/2020 | Politica | 744 views

Nu mai pot cu postarile celor ce se minuneaza incontinuu cum a putut obtine atat de multe voturi AUR ca ei nici nu au auzit de ei, dar o spun si cu MANDRIE … adica nici nu constientizeaza ca e TRIST si ca practic dovedesc cat sunt de habarnisti si de lipsiti de documentare asupra a ce se intampla in tara asta.

Eu cand vorbeam de ei imi spuneau unii ghiolbani ca vorbesc chestii neinteresante sau nu luau in serios subiectu fiindca daca nu aud ei la TV, inseamna ca nu exista.

Oameni buni, viata reala nu e expusa in totalitate la TV !!! La TV veti vedea doar cand ceva devine main-stream si considera ei ca este momentul sa va prezinte acel subiect.

INVATATI dracu sa deschideti ochii, sa CUNOASTETI oamenii, sa le descoperiti nevoile si nemultumirile PERSONAL si NU de la TV.

AUR este un partid ce aduna intr-un singur loc toti oamenii nemultumiti de politica din Romania, oamenii carora NU LE ESTE RUSINE sa spuna cu voce tare ca ISI IUBESC TARA (lucru rar intalnit in ziua de azi), carora nu le este rusine sa spuna ca SUNT PATRIOTI (din nou, un lucru care leprelor din tara asta a ajuns sa nu li se para COOL sa spuna asta, ca rade lumea daca nu o arzi cu VESTU).

Daca ati iesi din bula voastra sa incercati sa DESCOPERITI si alte parti ale Romaniei pe care TV-ul nu vi le prezinta, ati fi descoperit cat de MASIV s-au promovat in retelele sociale ! Au astia de la AUR grupuri de facebook penteu comunitatile din toata diaspora cu foarte multi membrii, unii curiosi, altii chiar votanti convinsi. Ei bine, pe astia nu i-a descoperit nimeni ? Dar ne miram de rezultul obtinut de ei si ne minunam crezand ca parem destepti astfdl si ca suntem cool daca radem de ei sau daca ii aratam cu degetu ca fiind PRM-isti sau prosti sau nu stiu cum. Ei bine, fix asa ii cresteri! Da, stiu ca doare asta dar sunteti mai ignoranti (ca sa nu zic direct prosti) ca ei la capitolul asta.

Politica este facuta CU oameni, DESPRE oameni si PENTRU oameni! Asadar, orica aspect al vietii oamenilor poate influenta in bine sau in rau un partid politic.

Acest partid poate in viitor sa creasca daca celelalte partide continua sa isi dea in cap in loc sa formeze o ALIANTA UNITA care sa dezvolte Romania SAU va muri la fel de repede pe cum a crescut daca se vor lasa pe tanjala cu proiectele promovate electoratului lor sau daca vor face aliante nedorite (cum ar fi spre exemplu o alianta cu UDMR-ul care ar fi exclusa din start fiind nationalisti).

ASADAR, fiindca efectiv mie mi-e rusine de rusinea celor ce o ard MANDRI ca sunt surprinsi de unde a aparut AUR … avand in vedere ca lucrurile asyea se intamplau chiar sub ochii lor, VA PROPUN ca pe viitor sa beliti ochii in stanga si in dreapta si sa nu va luayi informatiile de la televizor fiindca ce e mic, sigur nu se formeaza acolo co in alte locuri.

DA, este format in mare parte de doatii PRM-isti, de nationalisti, de mari patrioti dar la fel ca toate partidele, si AUR contine, cu sifuranta si lepre, interlopi, bombardieri si asa.mai departe.

Cat despre PAREREA MEA despre AUR este una EVIDENT diferita de ce vedeti postat pe facebook de catre toata lumea fiindca na, stiam de ei de mult timp si le-am urmarit activitatea! ASADAR personal cred ca un astfel de partid avand si parti bune si parti rele poate sa creasca mult daca este ignorat si daca chestiile bune pentru care lupta ei sunt ignorate de celelalte partide ! Iar daca se intampla asta nu e tocmai bine fiindca fiind NOI, putem risca sa dam cu fanta in cola la fel cum o dam cu necoptii de la USR.

Personal consider FOARTE BINE sa avem si patrioti si nationalisti in Romania fiindca asta mai echilibreaza balanta cu prostitutia pentru globalizare inteleasa prost ! E foarte mare nevoie ca Romania sa isi recastige respectul romanilor si sa invatam sa nu ne mai fie rusine sau jena sa spunem ca ne iubim tara si ca vrem sa ne dezvoltam si ca avem incredere ca SE POATE! Astfel celelalte partide se vor concentra si pe aceste aspecte pe viitor.

Castigatorii cresterii partidului AUR si a imprastierii romanilor in 4688532 sunt evident PSD-ul, asadar MULTUMITI-VA VOUA celor ce nu ati votat PNL pentru castigarea alegerilor de PSD fiindca dublicitatea si imaturitatea celor de la USR care azi sutineau PNL si maine le intorcea spatele din interes ca au descoperit ca pot avea o sansa sa castige, toate astea la un loc au cauzat ca oamenii sa voreze ori PSD ori un partid mic precum AUR care promireau o alternativa!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile