Smarter_way_USA

RIOT Blockchain – Cum ați fi putut câștiga peste 2000% daca mi-ați fi ascultat sfaturile din primăvară încoace!

31/12/2020 | #crypto, Bursa & Investitii | 1,492 views

V-am vorbit de oportunitatea investitiei in RIOT Blockchain pe blog la mine si pe Grupul Investitorilor din Romania de foarte multe ori si am dezbatut-o si’n dunga …

Foarte multi s-au trezit sa imi faca mie analiza tehnica pe compania asta, pfff … ei neavand habar despre ce dracu vorbesc ci doar despre niste cretinisme pe care le vedeau ei pe grafice si mai si spuneau ca eu au studiat la facultate si ca sa ii ascult eu pe ei fiindca au experienta si practica in piata de capital la companii de renume din Romania … Sunt curios pentru ce naiba sunt platiti astia …

Eu va spuneam inca din martie ca actiunea asta e una cu potential URIAS datorita investitiilor masive de ZECI de milioane de dolari facute in cele mai performante aparate de MINAT BITCOIN plus investiti in achizitii de companii. 💰

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Ei bine, imi spune cineva ce dracu se uitau unii in analize tehnice si povesti de adormit copii cand treaba e extrem de simpla si anume ca atata timp cat Bitcoinul creste, pretul actiunilor la compania asta va continua sa creasca ?

Asadar, avand in vedere ce investitii au facut in echipamente de minat in ultimele luni, practic daca va intereseaza un business de minerit de bitcoin, cea mai buna varianta, REPET, cea mai bunam e sa o faceti devenind actionar in Riot Blockchain (RIOT).

Astazi actiunea a trecut pragul de 17 dolari/actiune si ati fi putut realiza un profit de peste 2000% la investitia initiala dac ati fi investit de prin martie aprilie de cand va tot bat eu la cap cu ea! 📈 Multi dintre voi mi-ati ascultat sfatul si va felicit pentru rabdare ! 💪

Si DA, inca nu e motiv de vanzare atata timp cat trendul la BITCOIN e inca pozitiv ! DA, inca se poate sa creasca mult si bine!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile