Smarter_way_USA

Cum putem investi din România în celebrele ETF-uri de la ARK Invest

07/01/2021 | Bursa & Investitii | 5,007 views

Personal nu am mai văzut un ETF atât de popular ca cele de la ARK Invest. Cele cinci fonduri gestionate activ vizează companii inovative, cum ar fi robotica, fintech sau orice produs/serviciu tehnologic care schimbă modul în care funcționează lumea.

Deoarece fondurile ARK Invest sunt fonduri gestionate în mod activ, astfel încât administratorul de portofoliu urmărește stocurile, cumpărând și vândând în mod regulat pentru a produce o rentabilitate pe piață, acestea vor fi mai scumpe decât alte fonduri.

De exemplu, SPDR S&P 500 ETF (SPY), este un fond gestionat pasiv al tuturor acțiunilor din indicele pieței S&P și percepe investitorii o zecime din comision de administrare.

În astfel de fonduri gestionate pasiv, tot ceea ce trebuie să facă managerul este să se așeze și să cumpere sau să vândă acțiuni atunci când acestea sunt modificate în index … ceea ce se întâmplă numai rareori.

Cu toate acestea, administrând activ fonduri precum fondurile ARK, Cathie Wood are o echipă de analiști care revarsă situațiile financiare și modelele fluxurilor de numerar, în căutarea acelor companii inovatoare. Pentru a plăti acest nivel de gestiune, fondurile percep 0,{etoroCFDrisk}% anual, de peste șapte ori mai mare decât fondul de index pasiv.

Lista ETF-urilor de la ARK Invest:

{etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money

Personal cel mai interesant ETF mi se pare a fi ARK Innovation (ARKK) care a fost creat în anul 2014 și este o oportunitate de investiție pe termen lung cu un potențial imens de creștere a capitalului. Acest fond este dirijat pe sistem ETF in care poate fi investit in regim normal cu o valoare de 60% din capitalul companiilor care sunt relevante pentru investiții locale si externe.

Pe bursa din New York (NYSE) poate fi identificat sub simbolul ARKK și se ocupă în principal cu acțiuni care privesc exclusiv inovația. Acest fond are un potențial ridicat deoarece funcționează două sub-fonduri Depozitul American de Fonduri si Depozitul Global de Fonduri.

Pentru a afla cât mai multe informații si știri despre ARK Innovation ETF urmariți simbolul ARK pe eToro si diversificați-vă portofoliu.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Puteti investi in crypto prin platformele:

{etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile