Smarter_way_USA

Diseară aștept cu mare interes raportările financiare de la Microstrategy!

28/01/2021 | #earningsreport | 825 views

Apropo de raportarile financiare, Acu am observat ca diseara sunt raportarile financiare de la Microstrategy, adica acea companie care anu trecut prin iulie a acumulat bitcoin de vreo 520.000.000 dolari cand era bitcoinu pe la vreo 11.000 de dolari daca bine tin minte … Ei bine, acum fiind la 31.000 … eu zic ca e posibil sa vedem ceva rezultate financiare bune.

Puteti investi in Microstrategy aici: https://bit.ly/invite-trading212

Pe langa asta, Microstrategy e o companie chiar foarte interesanta … daca va uitati pe siteul companiei are o gramada de produse si servicii care, personal sunt de parere ca odata cu capitalul de imagine imens de care au avut parte dupa ce au devenit cea mai mare companie listata la bursa care isi face store of value in bitcoin, sunt convins ca exista o mare posibilitate sa fi beneficiat si de noi clienti pentru serviciile si produsele lor.

Aproape 600k Bitcoin sunt deținuți de companii cotate la bursă! Iată cum poți investi!

Alaturi de investitia in RIOT Blockchain despre care v-am spus anterior, eu am si o detinere in Microstrategy si am de gand sa o tin pe termen lung, adica peste 5 ani daca e nevoie fiindca cred atat in companie, in CEO-ul companiei care e foarte tare omul, cat si in cresterea pretului la bitcoin in urmatorii ani.

Puteti investi in Microstrategy aici: https://bit.ly/invite-trading212

PS: You capital is at risk! Va recomand sa investiti doar in ceea ce cunoasteti si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile