Smarter_way_USA

GameStop (GME) – O acțiune crescută agresiv și artificial. Corecția este inevitabilă!

25/01/2021 | Bursa & Investitii | 1,210 views

Va spuneam vineri ca dupa cresterea de 51% ar trebui sa ne gandim serios la o corectie a pretului. Ei bine, azi in premarket avem INCA 45% crestere ! 😂

Nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca eu unu nu voi avea nici o emotie sa incep sa deschid incet-incet pozitii de SHORT pe aceasta companie. E pompata agresiv artificial si cu siguranta la fel de agresiva va fi si scaderea cand ii va veni vremea !

Pur si simplu e prea mare nebunia pe actiunea asta. O dau toti in boala copiilor cu gaming-ul! Au inchis foarte multe magazine in ultima vreme, fundamental nu stau tare bine, dar totusi, zzburda actiunea ca fat frumos. REPET, corectia e inevitabila!

Puteti tranzactiona actiunea GameStop prin platformele:

Foarte multi imi scrieti ca etoro nu ofera la toate companiile posibilitatea de a da SHORT ! Ei bine, de-asta v-am tot spus sa va invatati sa folositi in paralel mai multe platforme pentru putea beneficia la maxim de tot ce ofera fiecare.

  • Asadar, cei ce NU puteti shorta cu eToro va recomand CAPITAL. Am testat acum si ofera posibilitatea de a da short chiar si la GameStop pentru cei ce sunteti interesati sa faceti asta ! https://bit.ly/3k2dJUs

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Aceasta este oopinie personală și nu ar trebui luată ca un sfat de investiții, o recomandare personală sau o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare a oricărui instrument financiar. Acest material a fost pregătit fără a lua în considerare obiectivele de investiții ale anumitor destinatari sau situația financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetării independente. Orice referire la performanța anterioară sau viitoare a unui instrument financiar, a unui indice sau a unui produs de investiții ambalat nu este și nu ar trebui considerată ca un indicator fiabil al rezultatelor viitoare. Autorul nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio răspundere cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătit să utilizeze informații disponibile publicului.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile