Smarter_way_USA

Genius Brands se pregătește pentru lansarea unui nou show de desene animate. Acțiunile cresc 39%

27/01/2021 | Bursa & Investitii | 834 views

Acțiunile companiei Genius Brands International adică feblețea mea despre care v-am tot scris în ultimul an de mi-a ieșit pe nas, cresc cu peste 30% după ce compania de divertisment pentru copii le-a oferit fanilor un scurt priview asupra uneia dintre viitoarele sale serii de desene animate.

Grădinița Superhero a lui Stan Lee, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, va avea premiera oficială în rețeaua digitală prietenoasă cu familia Genius Brands, Kartoon Channel !, în primăvară. Serialul de comedie de acțiune-aventură a fost una dintre ultimele creații ale lui Stan Lee, co-creatorul unora dintre cei mai populari supereroi din toate timpurile, inclusiv Avengers și X-Men de la Disney, printre mulți alții. Lee a murit în noiembrie 2018.

Investitorii pot vedea acest preview pe Kartoon Channel! începând în 29 ianuarie la prânz EST.

Grădinița Superhero a lui Stan Lee este o parte cheie a strategiei de creștere a Genius Brands. Compania intenționează să lanseze o serie de jucării și alte produse de vânzare cu amănuntul pentru a coincide cu debutul spectacolului.

“Suntem deosebit de încântați să ne ajutăm să realizăm această viziune a lui Stan Lee și așteptăm cu nerăbdare să aducem o gamă largă de produse de consum cu adevărat unice în comerțul cu amănuntul”, a spus CEO-ul Genius Brands, Andy Heyward.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Citeste ce am mai scris despre Genius Brands:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile