Smarter_way_USA

Investiții în ecommerce-ul African! Jumia Technologies (JMIA) – Price target 100 dolari!

13/01/2021 | Bursa & Investitii | 977 views

Hai ca mai fac o fapta buna pe ziua de azi ca tot am avut o zi superba, si va mai dau o companie pe care sa o urmariti in perioada urmatoare, de data asta din sectorul de ecommerce!

Jumia Tecknologies (JMIA) este o companie ce are sediul central in Germania dar care are acticitate in AFRICA unde detine magazine online si marketplace-uri si minuni de genu. Practic detine un fel de eMag al Africii ca sa ma exprim pe intelesul tuturor.

Dupa cum vedeti in infograficul pe care il gasiti in articol au avut un Black Friday de toata frumusetea cu vanzari si rezultate peste asteptari ! De asemenea un mare investitor in ei, Baillie Gifford, tocmai si-a dublat detinerea in companie si a ajuns la peste 25% din companie!

Puteti investi in Jumia aici: https://bit.ly/actiuni-jumia sau aici https://bit.ly/invite-trading212 sau aici https://bit.ly/inregistrare-xtb sau aici https://bit.ly/3k2dJUs.

Perspectivele sunt foarte bune si consider ca poate ajunge actiunea Jumia Technologies si la un 100 de dolari / actiune daca isi continua ascensiunea. Nu o spun doar eu ci si unii dintre cei mai mari investitori/analisti din lume.

PS: You capital is at risk! Va recomand sa investiti doar in ceea ce cunoasteti si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile