Smarter_way_USA

Jordan Belfort, adevăratul lup de pe WallStreet despre ghiorlăneala cu GameStop, Robinhood și WallStreetBets! (VIDEO)

29/01/2021 | Bursa & Investitii, Lume nebuna | 2,004 views

Pentru ghiorlanii ce n-au neuroni in cap sa inteleaga si partea rea la ce se intampla acum pe bursa cu Gamestop si WallstreetBets, va recomand sa urmariti aceste doua interviuri cu Jordan Belfort, adevaratul lup de pe WallStreet dupa care s-a facut si celebrul film la care dupa ce se uita ghiorlanii se cred instant lupi si au impresia ca fac o treaba inteligenta cand pompeaza artificial ceva falimentar doar pentru orgasmu (cretinoid) de a CREDE ca le fac rau fondurilor de investitii care de fapt si de drept profita din plin de prostia prostilor!

Vizionare placuta si folositi-va capu! Si fereasca dumnezo sa aud vreun ghiorlan ca se plange cand vin nasoalele pe piata! Pentru ca vor veni si rasul prostilor se va transforma in plans, ceea ce bine fiindca onul cel mai bine invata cand da cu capu! Bine, unii raman ghiolbani sinu invata nimic dar sa fim optimisti, zic! 👍

PS: DA, inca am sa imi tin deschisa pozitia la Gamestop ca sa mai calaresc trendul DAAAR, da, sunt constient de nasoalele ce vor urma! Si DA, stiu sa ma protejez, ghiorlanii in schimb o sa planga la fel cum au plans cand ma-sa i-a facut!

Pana una alta, cei ce doriti sa profitati de nebuneala din piata, puteti sa o faceti prin platformele de tranzactionare:

Puteti tranzactiona actiunea GameStop prin platformele:

Si hai sa va mai dau unu!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile