Smarter_way_USA

Mâine facem bani investind în “șefii la lume”! BlackRock va raporta rezultatele financiare pe ultimul trimestru!

13/01/2021 | #earningsreport | 1,084 views

Maine avem raportarile financiare de la Black Rock, adica cel mai mare fond de investitii din lume cu active de peste 8 trilioane de dolari. Ganditi-va ca toate bancile din Romania au active de vreo 110 miliarde de dolari … asta asa ca perspectiva … :)

Avand in vedere ca aproape toti investitorii la bursa au facut bani frumosi n ultimul an … voi ce spuneti, oare ei s-au descurcat ? :) eu zic ca da, asadar am luat ceva cu doua maini ca sa fie bine si maine! (y)

Puteti investi in BlackRock, aici: https://bit.ly/actiuni-blackrock sau aici https://bit.ly/invite-trading212 sau aici https://bit.ly/inregistrare-xtb sau aici https://bit.ly/3k2dJUs.

PS: You capital is at risk! Va recomand sa investiti doar in ceea ce cunoasteti si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Pentru a profita de raportarile financiare, fie ca veti investi pe crestere, fie pe scadere, tot ce trebuie sa faceti este sa investiti azi 13 ianaurie, pana la ora 23:00 cand se inchide bursa americana, deoarece raportarile vor avea loc maine INAINTE de deschiderea sedintei de tranzactionare de la ora 16:30.

Va las mai jos un viode interesant despre aceasta companie :) Cu placere!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile