Smarter_way_USA

Mâine facem bani investind în “șefii la lume”! BlackRock va raporta rezultatele financiare pe ultimul trimestru!

13/01/2021 | #earningsreport | 779 views

Maine avem raportarile financiare de la Black Rock, adica cel mai mare fond de investitii din lume cu active de peste 8 trilioane de dolari. Ganditi-va ca toate bancile din Romania au active de vreo 110 miliarde de dolari … asta asa ca perspectiva … :)

Avand in vedere ca aproape toti investitorii la bursa au facut bani frumosi n ultimul an … voi ce spuneti, oare ei s-au descurcat ? :) eu zic ca da, asadar am luat ceva cu doua maini ca sa fie bine si maine! (y)

Puteti investi in BlackRock, aici: https://bit.ly/actiuni-blackrock sau aici https://bit.ly/invite-trading212 sau aici https://bit.ly/cont-xtb sau aici https://bit.ly/3k2dJUs.

PS: You capital is at risk! Va recomand sa investiti doar in ceea ce cunoasteti si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Pentru a profita de raportarile financiare, fie ca veti investi pe crestere, fie pe scadere, tot ce trebuie sa faceti este sa investiti azi 13 ianaurie, pana la ora 23:00 cand se inchide bursa americana, deoarece raportarile vor avea loc maine INAINTE de deschiderea sedintei de tranzactionare de la ora 16:30.

Va las mai jos un viode interesant despre aceasta companie :) Cu placere!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile