Smarter_way_USA

RIOT Blockchain, cel mai mare miner de bitcoin din lume, se listează în eToro! Iată cum poți deveni investitor!

19/01/2021 | #crypto | 963 views

Compania RIOT Blockchain, care e unul dintre cei mai mari mineri de bitcoiin din lume, despre care va spuneam din martie ca e numa bun de investit pentru cei ce sunt interesati de activitatea asta de minterit si care acumuleaza MASIV bitcoin, se gaseste la trazanctionare si in platforma eToro de vreo 2 saptamani.

Compania RIOT Blockchain a achizitionat in ultima vreme zeci de mii de aparate noi de minat, cele mai perfomante eistente pe piata si urmeaza sa instaleze alte cateva zeci de mii de indata ce sunt primite. Asadar chiar si pe termen lung, ei pot stoca din ce in ce mai multa valoare in bitcoin, pe langa achizitiile de companii din domeniul blockchain-ului si al inteligentei artificiale.

Daca credeti ca are inca potential bitcoin-ul sa creasca, pe aceasta companie se pot face bani frumosi in continuare. Daca nu, atunci puteti sa o shortati (adica sa pariati pe scaderea ei si implicit a bitcoin-ului) si la fel se pot castiga bani frumosi daca scade.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile