Smarter_way_USA

Tot ce trebuie să știi înainte să investești în Asensus Surgical (ASXC), fosta TransEnterix (TRXC)

21/01/2021 | Bursa & Investitii | 2,248 views

Foarte multa lume vorbeste in ultima vreme despre aceasta companie, Asensus Surgical (ASXC), fosta TransEnterix (TRXC) care zi de zi creste ca Fat Frumos si tuturor le place sa vada cum o companie care a scazut de la vreo 90 de dolari la aproximativ 0.33 dolari iar acum este la aproximativ 4 dolari pe actiune …

DA! Intr-adevar e WOW o astfel de evolutie sau erectie cum imi place mie sa ii spun, INSA ar trebui sa ne uitam mai atent peste fundamente si sa intelegem care e situatia actuala a companiei pentru a ne putea dedice daca sa investim in continuare sau sa vindem sau chiar sa shortam compania in perioada urmatoare.

Puteti investi in Asensus Surgical prin aceasta platforma http://bit.ly/actiuni-asensus sau prin aceasta https://bit.ly/invite-trading212 sau prin https://bit.ly/3k2dJUs

Sistemul Senhance, produs de compania americana TransEnterix, este utilizat deja in spitale din intreaga lume, (SUA, Japonia, Germania, Franta, Italia, Anglia, Elvetia, Olanda, Polonia, Belarus, Maroc, Tunisia, Kazahstan) si reprezinta solutia la provocarile actuale ale chirurgiei laparoscopice: limitarile tehnologice ale chirurgului in blocul operator, nivelul crescut de stres al echipei, abilitatile tehnice ale personalului medical.

Sistemul chirurgical Senhance elimina cheltuielile mari necesare per procedura in cazul sistemelor robotice conventionale, facand posibila interventia chirurgicala cu instrumentele existente in spital, folosite si in interventiile laparoscopice clasice. Acest lucru face ca timpul și costul per procedura sa fie comparabile cu cele ale laparoscopiei clasice, beneficiile roboticii ajungand la mai mulți pacienți, in mai multe situații de ingrijire.

INDICATII CHIRURGICALE

  • Senhance este destinat utilizarii in chirurgia laparoscopică a abdomenului, pelvisului – ginecologie laparoscopica, cancer colorectal, colecistectomie si hernie inghinala si a cavitatii toracice.

COSTURI REDUSE

  • Posibilitatea folosirii instrumentelor standard reutilizabile pastreaza costurile chirurgiei robotice similar cu cele ale chirurgicei laparoscopice clasice.

ERGONOMIE

  • Sistemul permite chirurgului o pozitie ergonomica, asigurand confortul acestuia de-a lungul intregii proceduri, precum si repozitionarea si mentinerea unui spatiu de lucru comod.
  • Bratele asistate robotic elimina situatiile in care chirurgul trebuie sa mentina instrumentele in pozitii incomode.

FEEDBACK HAPTIC

  • Feedback-ul haptic al platformei ofera chirurgului posibilitatea de a simti intens alertele de presiune/tensiune daca pragul maxim al acestora este atins, nivel suplimentar de securitate disponibil exclusiv la sistemul chirurgical robotic multi-port Senhance
  • Feedback-ul haptic adauga siguranta procedurii, astfel incat chirurgul sa poata ramane concentrat exclusiv asupra actului medical

TEHNOLOGII MODERNE INTEGRATE

  • O tehnologie digitala speciala creeaza un punct virtual de pivotare care ajuta la minimizarea traumatismului inciziei.
  • Control al camerei prin mișcarea ochilor: sistemul poate sesiza activitatea ochilor chirurgului permitand astfel controlul camerei.
  • Vizualizarea HD 3D ofera chirurgului o imagine imbunatatita privind profunzimea si relatia spatiala dintre organe.
  • O tehnologie digitala speciala creeaza un punct virtual de pivotare care ajuta la minimizarea traumatismului inciziei.

INSTALARE SI UTILIZARE SIMPLE, INTUITIVE

  • Timp minim de pregatire. Fara conectare directa la pacient.
  • Sistemul este proiectat pentru a necesita un timp minim de invatare din partea personalului medical ce urmeaza a-l folosi.
  • Proiectat pentru a minimiza intreruperile si intarzierile din fluxul de lucru al echipei medicale.
  • Laparoscopia digitala presupune menținerea miscarilor familiare chirurgului, a instrumentelor și tehnicilor auxiliare.

Desigur, Chirurgia Intuitivă este departe de a fi lider în această industrie, așadar creșterea interesului pentru sistemul Senhance nu va fi ușoară. Pentru a se oferi o șansă de luptă, TransEnterix a angajat o forță de agenți de vânzări directe în țări precum Germania, Franța și Regatul Unit. Compania a angajat, de asemenea, o echipă de agenți independenți de vânzări pentru a sprijini piețele cheie precum Austria, Elveția și Italia.

Roboții sunt mai exacți și mai preciși în mișcare decât un om normal. Prin urmare, spitalele vor profita de multe instrumente tehnice, cum ar fi roboții, în viitor:

  • Transenterix are deja 2 soluții excelente pentru serviciile robotizate chirurgicale
  • Viața popoarelor poate fi protejată de roboții lor (atunci când un om nu mai este precis / de încredere)
  • Spitalele vor plăti un preț excelent pentru instrumentele de înaltă tehnologie
  • Mai multe spitale sunt deja pionieri, inclusiv sistemele Transenterix în activitatea lor generală, iar numărul continuă să crească
  • Mentalitatea oamenilor s-a schimbat cu privire la fiabilitatea maschinelor și se va schimba din ce în ce mai mult, iar roboții chirurgicali vor deveni mai acceptați

Multe persoane aud acum de Transenterix și văd un Pennystock ieftin pentru câștiguri potentiale foarte mari. Încet, dar cu siguranță FOMO va începe și prețurile actiunilor vor tot creste, deoarece toată lumea dorește să aibă o parte din această companie (indiferent de valoarea reală)

Acum haideți să va menționez și două mici dezavantaje:

  • Caracteristici negative ale actțiunilor de tip Penny, cum ar fi volatilitatea ridicată și raportul risc / recompensă extrem
  • Numărul mic de sisteme robotizate vândute până în prezent

Drept urmare, nu ar trebui să vă expuneți portofoliul în totalitate pe acțiunile Transenterix, ci să-l vedeți mai mult ca pe o posibilă investiție de portofoliu pe termen lung (din motive de diversificare).

Sper că acum aveți o mai bună înțelegere generală, de ce îmi place atât de mult Transenterix și am ales această investiție pentru portofoliul meu. Dacă aveți întrebări, sunt aici să vă răspund.

Puteti investi in Asensus Surgical prin aceasta platforma http://bit.ly/actiuni-asensus sau prin aceasta https://bit.ly/invite-trading212 sau prin https://bit.ly/3k2dJUs

PS: You capital is at risk! Va recomand sa investiti doar in ceea ce cunoasteti si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile