Smarter_way_USA

Facem bani din sectorul de gaming săptămâna asta? EA și Activision Blizzard raportează rezultatele financiare!

01/02/2021 | #earningsreport | 876 views

Saptamana aceasta avem raportarile financiare de la Activision Blizzard si Electronic Arts, adica doua dintre cele mai mari companii din sectorul de gaming ! EA si rivalii sai Activision Blizzard Inc si Take-Two Interactive Software Inc au beneficiat de o crestere a vanzarilor de jocuri video in timpul pandemiei.

Activision Blizzard și-a crescut veniturile cu 52% față de an în ultimul trimestru, iar profiturile au crescut cu aproape 200%. Aceasta este o afacere în creștere rapidă chiar acum.

Electronic Arts nu are aceeasi activitate ca acum cativa ani. In ultimii doi ani, abonamentele de jocuri au crescut de la 59% din afacere la 71% pe o baza de 12 luni. Natura recurenta a acestor venituri din servicii a determinat Electronic Arts sa acorde primul sau dividend spre sfarsitul anului 2020.

In timp ce abonamentele reprezinta inca o mică parte a serviciilor companiei, acestea se afla in primele etape de creștere. Electronic Arts a oferit anterior două servicii de abonament cu EA Access pe consola si EA Origin pe PC, care fac acum parte din EA Play. Acum, dupa ce a lansat EA Play pe serviciul de joc cloud Cloud Game Pass Microsoft, EA se așteapta sa castige milioane de noi abonati.

Puteti investi in actiunile acetea prin platformele:

Personal am sa imi pastrez investiile in acest sector fiindca pandemia, dupa cum stim inca nu s-a terminat, scoala inca se face online (si sunt convins ca putolrile mai mult s-au jucat decat au invatat) ASADAR sunt optimist cu privire la raportarile financiare.

Poate ca este un salt temporar legat de pandemia de coronavirus, iar cresterea va incetini semnificativ odată ce vom fi toti vaccinați. Este posibil. Dar potential de crestere inca exista, si nu e mic.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile