Smarter_way_USA

De ce nu am o problemă în a mă vaccina cu AstraZeneca și de ce voi și investi în acțiunile companiei

15/03/2021 | Bursa & Investitii | 1,287 views

Dupa cum stiti panica si dezbaterea publica cu privire la vaccinul celor de la Astra Zeneca, continua si tot mai multi incep sa isi puna intrebari daca sa accepte sa fie vaccinati cu AstraZeneca sau sa astepte Pfizer sau Moderna sau Johnson & Johnson cand va aparea in Romania.

  • In primu rand vreau sa va dau ESENTIALUL si anume o stire ce a aparut astazi la ora 21:58 la DIGI24 care citeaza o stire de la AgerPres.

Autoritatea britanică pentru reglementarea vaccinurilor a concluzionat că vaccinul împotriva Covid-19 al companiei AstraZeneca nu cauzează coagularea sângelui și nu provoacă tromboze.

  • Vreau sa spun ca, personal nu dau doi bani pe mizera infecta doar ceea ce vine de la UE sau de la partenerul stragic (SUA) e bun si restul e naspa. In principiu sunt de parere ca oricine crede astfel de mizerii e complet CRETIN si oricum cu vaccin sau fara vaccin, tot aia e in cazul lui, fiindca teoretic ar trebui sa aiba si niste perfuzii cu neuroni in cap.
  • Vaccinul de la AstraZeneca cand a fost aprobat, a trecut prin nenumarate teste si hai sa spunem ca Universitatea Oxford sigur-sigur e mult mai credibila decat Universitatea Facebook !
  • Nu cred ca e o noutate sau sa mai surprinda pe cineva ca se doreste punerea Angliei intr-o situatie cat mai dificila post-brexit. Adica practic toate jegurile care implina sanatatea in interesele politice si economice, cu siguranta vor sa castige bani doar SAU sau eventual vreo alta tara din Uniunea Europeana. Practic Marea Britanie e bagata in aceeasi oala cu China, Rusia, Turcia si orice alta tara cu potential mare de dezvoltare si care ar putea pune in pericol suprematia economica a SAU sau a Uniunii Europene.

Acum sa nu ne vaccinam fiindca auzim niste stiri cum ca 0.14% (sau cat dracu o fi procentu ala) au avut reactii adverse precum nu stiu ce tulburari de coagulare, reactie care suna apocaliptic dar daca nu suntem cretini si ignoranti, la o simpla cautare pe google putem afla ca oamenii in general au parte de asa ceva din nenumarate motive si nu crapa! Iar faptul ca reactiile astea adverse s-au intamplat la persoane cu varste foarte inainte si cu boli cronice … acum sa bagam tot in aceeasi oala mi se pare cel putin deplasat si sunt FERM CONVINS ca se intampla si in cazul vaccinului de la Pfizer, Moderna si asa mai departe.

In alta ordine de idei, daca ne uitam la pretul actiunilor la bursa ale companiei Astra Zeneca, putem observa un trend de scadere pe baza acestor stiri, asa zis “negative”, INSA, personal mie se pare o oportunitate foarte buna de investitie de indata ce se mai poteolesc apele, mai ales ca a aparut astazi stirea ca Agenția de reglementare a vaccinurilor din UK a concluzionat că vaccinul AstraZeneca nu cauzează coagularea sângelui.

Si voi puteti investi daca simtiti la fel, si o puteti face prin aceasta platforma: http://bit.ly/actiuni-astrazeneca (Your capital is at risk.)

Iar daca ne uitam pe ce spun analistii, deocamdata vad ca nu sunt singur optimist cu privirea la revenirea pretului actiunilor AstraZeneca, de indata ce se potolesc apele si cand inevitabil se vor comanda alte vaccinuri fiind oricum nevoie urgenta de cantitati industriale la nivel mondial si dupa cum vedem, nu prea se face fata cu Moderna si Pfizer..

Pe final vreau sa va mai spun sa incercati sa va luati informatiile de la oamenii cu experienta in domeniu. Despre sanatate de la medici, despre paine de la brutari, despre dinti de la stomatologie si asa mai departe.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile