Smarter_way_USA

Acțiunile Rocket Companies cresc cu peste 70%, S3 Analytics spun că raliul acesta și short selling-ul amintesc de un alt “meme” celebru si anume Gamestop

02/03/2021 | Diverse | 348 views

Uitati o companie care imi place si pe care o urmaream dar am tot tras de timp ca prostu sa intru pe ea pentru ca statea degeaba si asteptam u pret de intrare :)

E vorba de Rocket Companies! E un grup de companii ce activeaza in domeniul financiar care are perspective destul de faine dupa parerea mea!

De-asta e bine cand iti place ceva sa sari pe ea treptat frumos si cu treaba buna! La fel ca la femei, daca tragi de timp o cumperi scump si exista sansa sa o vinzi ieftin sau fara mare randament!

DA, chiar si cu cresterea asta eu am intrat pe ea cand era 50% crestere … acum am 22% crestere … Posibil sa mai creasca zilele urmatoare insa de asemenea e posibil sa si scada fiindca noi barbatii stim ca ceea ce creste mai si scade, INSA pe termen luing sunt optimist ca fac treaba buna!

S3 Analytics a declarat că a existat o “cantitate mare de vânzări în lipsă” în raliul recent al acțiunilor (RKT), cu dobânzi scurte crescând la 47,9 milioane de acțiuni, sau 45,8% din bursa publică.

Practic ceea ce se intampla acum e un fel de nebuneala ca la Gamestop fiindca na, sunt multi shorteri care isi fac de cap cu compania asta. Posibil sa marchez un profit zilele viitoare daca continua sa creasca pe inghiolbarea asta, insa cu siguranta voi mai reintra pe ea … E treaba buna!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile