Smarter_way_USA

Marți 23 martie avem raportările financiare ale GameStop pentru Q4 din 2020. Iată cum voi tranzacționa!

23/03/2021 | #earningsreport | 923 views

Maine seara avem raportarile financiare de la Gamestop ! Dupa cum stiti vor fi primele raportari financiare de dupa nebuneala si inghiolbarea pe actiunile companiei declansata de Wall-Street Bets!

Dupa cum va spuneam in videourile si postarile facute despre GameStop, daca chiar se voia cu adevarat salvarea companiei sau chiar sa cauzeze pierderi celor ce shortau compania, puteau foarte bine sa cumpere fiecare cate un produs din magazinul fizic al Gamestop sau dinn magazinul lor online, astfel se genera profit iar la raportarile finaciare ce urmeaza, acest profit se va vedea si VOILA, actiunile pot sa creasca foarte frumos ORGANIC si NATURAL !!!

Asadar, avnd in vedere ca Gamestop a beneficiat de un marketing COLOSAL la nivel mondial in ianuarie-februarie din cauza Wall-Street Bets, e foarte posibil ca daca raportarile pe 2020 sa fie incheiate bine si MAI ALES raportarile pe Q4 daca sunt bune, se poate ca raportarile finaniciare viitoare daca vor fi PESTE asteaptarile analistilor din cauza marketingului foarte bun diin ultima perioada, actiunile sa creasca frumos si la urmatoarele raportari.

Foarte important de precizat e ca, din cate am inteles si magazinul online este destul de recent lansat, asadar teoretic veniturile ar trebui sa fie in crestere MAI ALES in parioada ianuarie-februarie asadar pentru raportarile financiare ce vor urma.

Concluzie … Eu personal am investit din nou in actiunile companiei Gamestop, DOAR pentru raportarile de maine seara, dupa care voi vinde in cazul in care vor creste, atata cat vor creste, dupa care voi sta departe de companie fiindca, asa cum v-am tot spus, actiunile sunt extrem de supraevaluate dupa cum vedeti si in poza de mai jos, unde vi se prezinta estimarile analistilor.

DE ASEMENEA, ma gandesc serios sa deschid si un SHORT dar inca nu stiu sigur daca o voi face inainte sau dupa raportari. Posibil sa o fac dupa raportari in cazul in care raportarile vor fipeste asteprai, si asta fiindca sunt convins ca ghiolbanii vor abuza de o veste pozitiva (daca va fi pozitiva) pentru a se inghiolba din nou pentrui castiguri rapide.

Puteti investi la bursa prin platformele:

ATENTIE: Nu investiti decat banii pe care va permiteti sa ii pierdeti si aveti grija sa nu va lacomiti mai mult decat este fundamental ok sa o faceti. Si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Aceasta este oopinie personală și nu ar trebui luată ca un sfat de investiții, o recomandare personală sau o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare a oricărui instrument financiar. Acest material a fost pregătit fără a lua în considerare obiectivele de investiții ale anumitor destinatari sau situația financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetării independente. Orice referire la performanța anterioară sau viitoare a unui instrument financiar, a unui indice sau a unui produs de investiții ambalat nu este și nu ar trebui considerată ca un indicator fiabil al rezultatelor viitoare. Autorul nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio răspundere cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătit să utilizeze informații disponibile publicului.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile