Smarter_way_USA

Cathie Wood de la ARK Invest investește 190 milioane de dolari în UiPath, și vinde la Tesla

22/04/2021 | Bursa & Investitii | 1,994 views

ARK Invest a lui Cathie Wood a cumpăat acțiuni ale furnizorului de software de inteligenta artificala UiPath în debutul său puternic pe piața bursieră miercuri, în timp ce a vândut unele participații în Tesla.

Acțiunile UiPath au crescut cu 23,2% la debutul lor la New York Stock Exchange, subliniind apetitul investitorilor pentru acțiuni tehnologice cu creștere ridicată.

Puteti investi in actiunile UiPath prin platformele:

Datele ARK Invest au arătat că fondurile tranzacționate la bursă ale companiei au cumpărat în total aproximativ 2,7 milioane de acțiuni, aproximativ o treime din volumul tranzacționat al zilei.

ETF-ul ARK Next Generation Internet și ETF-ul ARK Innovation au cumpărat, de asemenea, un total de 247.717 acțiuni de schimb criptografic Coinbase Global Inc, care au devenit publice săptămâna trecută. ETF-ul Innovation a vândut 163.981 de acțiuni în Tesla, arată datele.

Wood a fost mult timp un susținător al Tesla, argumentând în favoarea viziunii perturbatoare a companiei și a adoptării bitcoinului.

Cele mai recente date ale lui Refinitiv Eikon enumeră ARK Investment Management ca acționar de top 20 al producătorului de vehicule electrice, care are o capitalizare de piață de peste 700 de miliarde de dolari.

Lista ETF-urilor de la ARK Invest:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile