Smarter_way_USA

Cathie Wood de la ARK Invest investește 190 milioane de dolari în UiPath, și vinde la Tesla

22/04/2021 | Bursa & Investitii | 1,420 views

ARK Invest a lui Cathie Wood a cumpăat acțiuni ale furnizorului de software de inteligenta artificala UiPath în debutul său puternic pe piața bursieră miercuri, în timp ce a vândut unele participații în Tesla.

Acțiunile UiPath au crescut cu 23,2% la debutul lor la New York Stock Exchange, subliniind apetitul investitorilor pentru acțiuni tehnologice cu creștere ridicată.

Puteti investi in actiunile UiPath prin platformele:

Datele ARK Invest au arătat că fondurile tranzacționate la bursă ale companiei au cumpărat în total aproximativ 2,7 milioane de acțiuni, aproximativ o treime din volumul tranzacționat al zilei.

ETF-ul ARK Next Generation Internet și ETF-ul ARK Innovation au cumpărat, de asemenea, un total de 247.717 acțiuni de schimb criptografic Coinbase Global Inc, care au devenit publice săptămâna trecută. ETF-ul Innovation a vândut 163.981 de acțiuni în Tesla, arată datele.

Wood a fost mult timp un susținător al Tesla, argumentând în favoarea viziunii perturbatoare a companiei și a adoptării bitcoinului.

Cele mai recente date ale lui Refinitiv Eikon enumeră ARK Investment Management ca acționar de top 20 al producătorului de vehicule electrice, care are o capitalizare de piață de peste 700 de miliarde de dolari.

Lista ETF-urilor de la ARK Invest:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile