Smarter_way_USA

Cum voi investi în perioada următoare în ceea ce privesc cryptomonedele.

19/04/2021 | #crypto | 1,719 views

Mna … dupa cum stiti, in weekend am avut parte de niste corectii pe piata crypto, si multi s-au panicat si si-au vandut detinerile, chiar daca, REPET, chiar daca, inca ne aflam in bullmarket, asadar nu cred ca au luat o decizie buna sa vanda, dar na … fiecare cu strategia lui.

Va scriu aceasta postare pentru a va spune cum voi proceda eu in aceasta perioada in ceea ce priveste treaba cu cryptomonedele.

Personal am acumulat pe aceste scaderi la vreo 5-6 proiecte crypto. INSA, ceea ce voi face azi, ca tot e luni si imediat se deschide bursa americana e ca voi acumula la companiile de mining de crypto si anume RIOT Blockchain (care scade in premarket cu 10%) si Marathon Patent Group (care scade in premarket cu 9%).

Despe aceste companii v-am tot spus pe acest blog si in comunitatea Invest Club ca sunt o metoda buna de a investi in cryptomonede deoarece ele mineaza si stocheaza cryptomonede. Iar Microstrategy, pe langa activitatea ei de baza, acumuleaza foarte mult bitcoin, lucru care daca ne gandim ca bitcoinul are potential urias pe termen lung, poate sa ofere profituri frumoase companiei datarita faptului ca isi stocheaza valoarea intr-un activ care nu e afectat de inflatie si chiar acreste frumos de la an la an.

DA, voi investi in continuare pe scaderi si in bitcoin si celelalte proiecte in care am incredere, INSA aceasta postare este mai mult despre ideea de a investi prin niste companii listate, care mineaza si stocheza bitcoin care pe langa aceasta activitate au si alte activitati care pot genera profit pe viitor. Deci, DA, este o metoda de diversificare a investitiilor pentru cei ce doresc sa aiba expunere in acest domeniu.

Foarte multa lume ma intreaba daca nu am emotii ca investesc in bitcoin la pretul acesta si mai mult de atat, cum de am atata curaj incat sa si recomand oamenilor sa invete ce este bitcoin-ul si blockchain-ul si sa investeasca pe termen lung in ele. Asadar, am zis sa las aici, sa fie scris pentru ca peste vreo 5-10 ani sa se verifice daca previziunea si viziunea mea asupra bitcoin-ului se adevereste sau nu!

Bitcoin-ul, aceasta cryptomoneda care inca pare foarte TABU pentru foarte multa lume, este cel mai bun STORE OF VALUE pe care il vom avea in urmatorul deceniu! Astfel, pretul unui bitcoin, va depasi aur-ul ca valoare, asadar va trebui sa depaseasca sau sa se aproprie de un pret aproximativ de 500.000 de dolari pentru 1 bitcoin!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Asadar, DA, consider ca bitcoin-ul e una dintre cele mai bune investitii pe care le putem face in anii urmatori si va reprezenta, cu siguranta, probabil cel mai bun STORE OF VALUE in care putem investi in perioada urmatoare!

Evident, in tot acest timp, vor putea exista si cresteri si scaderi ! Volatilitatea este perfect normala in acest domeniu, insa PE TERMEN LUNG, daca invetim treptat putin cate putin, intr-un orizont de timp de 2-3-4 ani, nu prea avem cum sa iesim pe minus!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile