Smarter_way_USA

Fondurile ARK ale lui Cathie Wood cumpără 750.000 de acțiuni Coinbase după IPO

16/04/2021 | Bursa & Investitii | 229 views

Exchange-ul de criptomonede Coinbase Global a avut ieri listarea mult așteptată si imediat dupa listare, Cathie Wood, managerul de fonduri ARK Invest, a cumpărat aproape 750.000 de acțiuni pentru trei dintre fondurile sale tranzacționate la bursă (ETF-uri).

Coinbase a debutat pe bursa Nasdaq la 381 dolari pe acțiune, dar a atins rapid un maxim de puțin sub 430 dolari, înainte de a închide ziua la aproximativ 328 dolari. Acest preț de închidere îi conferă lui Cathie Wood o miză de 248 milioane dolari în bursa crypto.

Puteti investi in actiunile Coinbase, aici: http://bit.ly/actiuni-coinbase sau aici: https://bit.ly/3k2dJUs

În scrisorile sale zilnice adresate investitorilor, descriind ceea ce a fost cumpărat și vândut într-o anumită zi de către un fond, Wood i-a dezvăluit ca ARK InnovationARK Fintech Innovation și ARK Next Generation Internet au cumpărat un total de 749.205 acțiuni.

Lista ETF-urilor de la ARK Invest:

De departe, cel mai mare cumpărător a fost ETF-ul ARK Innovation, care a cumpărat 68% din total, respectiv 512.535 acțiuni, urmat de peste 147.000 acțiuni pentru Next Generation, iar restul de Fintech Innovation.

Citeste si: Cum putem investi din România în celebrele ETF-uri de la ARK Invest

ETF Next Generation deține, de asemenea, 7,79 milioane de acțiuni ale Grayscale Bitcoin Trust, reprezentând peste 5% din portofoliul total al fondului. Nu puteți cumpăra Bitcoin de la Grayscale, primiți doar expunere indirectă la criptomoneda. Cu toate acestea, de la Coinbase puteți cumpăra criptomonede.

Puteti investi in crypto si prin platformele:

Coinbase a strâns aproape 3 miliarde de dolari în IPO de miercuri și este văzută ca o forță stabilizatoare pentru Bitcoin, care s-a dublat până în 2021 până acum și a crescut cu aproape 850% în ultimul an. Deși există un interes tot mai mare pentru criptomonede ca investiție pe termen lung, acestea rămân un mister pentru o mare parte a publicului. 


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile