Smarter_way_USA

Fondurile ARK ale lui Cathie Wood cumpără 750.000 de acțiuni Coinbase după IPO

16/04/2021 | Bursa & Investitii | 1,451 views

Exchange-ul de criptomonede Coinbase Global a avut ieri listarea mult așteptată si imediat dupa listare, Cathie Wood, managerul de fonduri ARK Invest, a cumpărat aproape 750.000 de acțiuni pentru trei dintre fondurile sale tranzacționate la bursă (ETF-uri).

Coinbase a debutat pe bursa Nasdaq la 381 dolari pe acțiune, dar a atins rapid un maxim de puțin sub 430 dolari, înainte de a închide ziua la aproximativ 328 dolari. Acest preț de închidere îi conferă lui Cathie Wood o miză de 248 milioane dolari în bursa crypto.

Puteti investi in actiunile Coinbase, aici: http://bit.ly/actiuni-coinbase sau aici: https://bit.ly/3k2dJUs

În scrisorile sale zilnice adresate investitorilor, descriind ceea ce a fost cumpărat și vândut într-o anumită zi de către un fond, Wood i-a dezvăluit ca ARK InnovationARK Fintech Innovation și ARK Next Generation Internet au cumpărat un total de 749.205 acțiuni.

Lista ETF-urilor de la ARK Invest:

{etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money

De departe, cel mai mare cumpărător a fost ETF-ul ARK Innovation, care a cumpărat 68% din total, respectiv 512.535 acțiuni, urmat de peste 147.000 acțiuni pentru Next Generation, iar restul de Fintech Innovation.

Citeste si: Cum putem investi din România în celebrele ETF-uri de la ARK Invest

ETF Next Generation deține, de asemenea, 7,79 milioane de acțiuni ale Grayscale Bitcoin Trust, reprezentând peste 5% din portofoliul total al fondului. Nu puteți cumpăra Bitcoin de la Grayscale, primiți doar expunere indirectă la criptomoneda. Cu toate acestea, de la Coinbase puteți cumpăra criptomonede.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Puteti investi in crypto prin platformele:

{etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Coinbase a strâns aproape 3 miliarde de dolari în IPO de miercuri și este văzută ca o forță stabilizatoare pentru Bitcoin, care s-a dublat până în 2021 până acum și a crescut cu aproape 850% în ultimul an. Deși există un interes tot mai mare pentru criptomonede ca investiție pe termen lung, acestea rămân un mister pentru o mare parte a publicului.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile