Smarter_way_USA

Acțiunile GameStop și AMC cresc din nou, iar speculatorii revin în forța

26/05/2021 | Bursa & Investitii | 871 views

Vă era dor de Gamestop ? :) Tocmai când credeți că nebuneala GameStop este de domeniul trecutului, meme-urile au revenit din morți săptămâna aceasta

Acțiunile GameStop au crescut cu 11% miercuri, ducându-și creșterea în această săptămână la peste 30%. O altă țintă Reddit, AMC Entertainment, a scut 12%, aducând avansul săptămânal la peste 50%.

Săptămâna trecută, Bitcoin a suferit o prăbușire de 30% într-o zi, care i-a îngrozit pe mulți pe Wall Street, iar criptomoneda a recuperat o parte din pierderi în această săptămână, lucru care i-au făcut mai încrezători pe speculați ca se poate!

Puteti investi la bursa prin platformele:

În ianuarie, GameStop a devenit centrul atenției și a trimis valuri de șoc peste Wall Street. O bandă de traderi au coordonat tranzacțiile pe forumul WallStreetBets al Reddit și a reușit să creeze creșteri masive ale acțiunilor GME. Pe atunci, traderii mai vizau si alte companii foarte shortate precum AMC Entertainment, BlackBerry și Bed Bath & Beyond.

GameStop, un comerciant de jocuri video, se află într-o transformare a comerțului electronic după raliul monstruos din acest an. Începând cu anul sub 20 dolari, acțiunea a ajuns la 483 dolari pe acțiune la sfârșitul lunii ianuarie, pe fondul scurtei istorice. Acțiunile au crescut încă cu 1.130% în 2021 și au fost tranzacționate ultima dată în jur de 233 USD.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile