Smarter_way_USA

Acțiunile GameStop și AMC cresc din nou, iar speculatorii revin în forța

26/05/2021 | Bursa & Investitii | 447 views

Vă era dor de Gamestop ? :) Tocmai când credeți că nebuneala GameStop este de domeniul trecutului, meme-urile au revenit din morți săptămâna aceasta

Acțiunile GameStop au crescut cu 11% miercuri, ducându-și creșterea în această săptămână la peste 30%. O altă țintă Reddit, AMC Entertainment, a scut 12%, aducând avansul săptămânal la peste 50%.

Săptămâna trecută, Bitcoin a suferit o prăbușire de 30% într-o zi, care i-a îngrozit pe mulți pe Wall Street, iar criptomoneda a recuperat o parte din pierderi în această săptămână, lucru care i-au făcut mai încrezători pe speculați ca se poate!

Puteti investi la bursa prin platformele:

În ianuarie, GameStop a devenit centrul atenției și a trimis valuri de șoc peste Wall Street. O bandă de traderi au coordonat tranzacțiile pe forumul WallStreetBets al Reddit și a reușit să creeze creșteri masive ale acțiunilor GME. Pe atunci, traderii mai vizau si alte companii foarte shortate precum AMC Entertainment, BlackBerry și Bed Bath & Beyond.

GameStop, un comerciant de jocuri video, se află într-o transformare a comerțului electronic după raliul monstruos din acest an. Începând cu anul sub 20 dolari, acțiunea a ajuns la 483 dolari pe acțiune la sfârșitul lunii ianuarie, pe fondul scurtei istorice. Acțiunile au crescut încă cu 1.130% în 2021 și au fost tranzacționate ultima dată în jur de 233 USD.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile