Smarter_way_USA

Ethereum a trecut de 4.000 de dolari … Si nu pare sa se opreasca

10/05/2021 | #crypto | 1,065 views

Ethereum, cea de-a doua mare criptomoneda din piata monedelor virtuale, a trecut in aceasta dimineata de 4.000 de dolari, dupa ce recent a reusit sa sparga si pragul de 3.000 de dolari. Ascensiunea acestei monede digitale este pe cat de fulminanta pe atat de agresiva, iar specialistii in tranzactionari se tem ca in piata criptomonedelor va veni o corectie serioasa.

Pe de alta partea, pe termen scurt, evolutia fulminanta a Ethereum nu pare sa se opreasca prea curand. Criptomoneda a trecut de pragul psihologic de 4.000 de dolari, iar pe unele platforme de tranzactionare precum Houbi sau Coinbase se vinde la peste 4.000 de dolari. In mod notabil, noul prag a fost depasit la numai o saptamana dupa ce a trecut de 3.000 de dolari.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Ethereum a reusit sa depaseasca Bank of America din punct de vedere al valorii, institutia financiara aflandu-se pe locul 28 in lume in acest clasament si pare ca se pregateste sa depaseasca si JP Morgan Chase. De asemenea, capitalizarea Ethereum a a intrecut ca valoare si gigantic precum Wal-Mart sau Johnson&Johnson.

Se pare ca motivul pentru care a doua moneda digitala a crescut atat de mult este legat de interesul tot mai mare pe care investitorii institutionali in capata pentru aceasta. Potrivit CoinShares, pana la finele lui aprilie institutiile achizitionasera Ethereum de mai bine de 30 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, cei mai puternici catalizatori de la orizont sunt actualizarile majore de infrastructura ale retelei: ETH 2.0. EIP-1559 si EIP-1559. Ambele actualizari sunt programate sa fie incluse in update-ul “Londra”. Interesant este ca acest update va avea o revizuire a structurii tarifelor ETH si se asteapta sa scada considerabil costurile cu gazele, facand, de asemenea, posibil ca Ethereum sa fie un activ mai deflationist.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile