Smarter_way_USA

Gamestop, AMC, Naked Brands – Here we go again!

28/05/2021 | Bursa & Investitii | 608 views

Inghiolbarea continua masiv pe actiunile AMC stiu ca multi imi vor spune cretinismele ce le aud de pe reddit si anume ca e fakenews ca multi vand Gamestop ca sa cumpere AMC insa aici in grupul InvestClub nu punem botu la cretinismele pustanilor care au auzit ieri de bursa ci ne uitam la volumele care intra si ies din piata si ne uitam incotro se duc.

Actiunile AMC, spre deosebire de actiunile Gamestop macar au un fundament ca incep cinemaurile sa se deschida si evident, incet-incet se va vedea asta si in rezultatele companiei care a tot primit si finantari in ultima perioada pentru a supravietiuii perioadei de pandemie si asta a contat foarte mult.

De asemenea, imi pare rau ca nu am apucat ieri sa va spun ca am vazut o miscare pe actiunile Naked Brands (NAKD) si ca urmeaza sa fie si ea pompata in perioada urmatoare. Personal ieri am investit in Naked Brands insa eram in pat, foarte adormit si imi era lene sa merg la calculator sa postez.

Au crescut 25% actiunile Naked Brands insa consider ca e loc suficient de cresterea in continuare mai ales ca pretul este SUB 1 dolar pe actiune si din cate stiu conditia de a ramane listata pe NASDAQ este sa treaca de 1 dolar, asadar cred ca va ajuta foarte mult aceasta pompare daca si compania va reusi sa raporteze rezultate decente in perioada urmatoare.

In caz ca doriti sa tranzactionati si voi aceste actiuni va las mai jos unde o puteti face:

Care dintre ele vor performa cel mai bine si care vor performa mai putin bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii, fie pe LONG, fie pe SHORT.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile