Smarter_way_USA

Nikola continuă trendul ascendent la bursă după ultimele raportări de săptămâna trecută. Ce urmează?

18/05/2021 | Bursa & Investitii | 859 views

28% crestere in ultima luna pentru cei ce ati investit in Nikola (NKLA). Stiu ca am purat multe discutii cu voi pe acest grup, si ca sunt multi hateri cu aceasta companie.

Ei bine la chestii de genu asta m-am referit cand v-am spus ca multora va place sa investiti doar in companiile care au avut deja o crestere si incepe lumea sa o ridice in slavi si dupa sa va temeti ca sunt scumpe fiindca, DA, noi barbatii stim ca ce creste mai si scade.

Investitorii adevarati anticipeaza cresterile si investesc INAINTE sa vina acele cresteri. Nu va spun asta ca pont de investitie, fiecare va faceti propria documentare. Eu v-am spus doar ca va scapa ulte chestii daca va luati doar dupa ce e cool de luat. Invatati sa va uitati MAI ADANC in companie pentru a depista daca merita sau nu sa faceti o investitie intr-o companie.

DA, Nikola (NKLA) are posibilitatea sa creasca in continuare, mai ales dupa ultimele raportari care au fost destul de bune. Dar invatati sa investiti si sa si profitati de volatilitate. Eu cu actiunile Nikola am facut peste 50 de tranzactii pe PROFIT in ultimele 2-3 luni PE LANGA investitia pe termen lung pe care o am in aceasta companie. DECI, nu trebuie sa cumparati de toti banii cand intrati pe o companie, puteti sa o faceti treptat iar cu unele pozitii sa faceti si trading, astfel, va acoperiti riscurile foarte usor.

Puteti investi in Nikola aici: https://bit.ly/actiuni-nikola sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

Personal sunt de parere ca Nikola (NKLA) are potentialul de a ma convinge sa imi maresc expunerea deoarece chiar cred ca faptul ca mobilitatea din sectorul auto se va schimba in viitor si nu sunt foarte sigur ca se va face doar pe baza de baterii electrice. Se investeste din ce in ce mai masiv in tehnologia bazata pe hidrogen, care e o tehnologie foarte buna, si asta se va vedea, zic eu, destul de curand, INSA pentru a putea profita de aceasta oportunitate, prefer sa investesc din timp.

Aveti aici sinteza raportarilor financiare de saptamana trecuta ale companiei:

Coatue Management, un mare fond de investitii si-a marit expunerea in ultima perioada la Nikola (NKLA). Se pare ca incepe sa placa institutionalilor, ceea ce e o veste buna. Probabil sunt motivati de faptul ca guvernele din intreaga lumea, cu precadere cel din America, favorizeaza energia verde si investitiile in acest domeniu.

Pana una alta, va doresc mult spor la informare si investitii cat mai profitabile. Iar intre timp, asa cum v-am obisnuit si pana acum, promit sa va tin la curent cu noutatile despre aceasta companie si nu numai!

ATENTIE! Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre companiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile