Smarter_way_USA

Paaanicăăăăă în piața crypto! Fear & greed index la 12! Superb ❤

22/05/2021 | #crypto | 1,512 views

DAAAAA ❤ Paaaanicăăăăăăăăă ❤ Altfel ma bucur de investitii in astfel de momente. Cand totul era roz si toti ce abia intrau in piata crypto, cumparau orice intr-o veselie, ca au auzit de la nu stiu ce neicanimeni de pe youtube de crypto, aveam sentiment de genu “las ca cumpar maine”. Mna … cat mai multa panica sa fie in urmatoarele saptamani ca imi tare place ieftineala. ❤

Cand era crypto pe maxime, era vreo 90 indexu …. acu la 12 nu pot decat sa fiu fericit si bucuros! Parca asa era aia “cumpara cand toti sunt pesimisti si vinde cand toti sunt optimisti!”

Asadar, ramane cum am stabilit, investiti DOAR in ceea ce cunoasteti si aveti incredere, invatati sa fiti hotarati si asumati cu investitiile, nu asteptati sa vi se dea totul de-a gata ci faceti-va voi proprile analize, si totul va fi numa bine!

PS: A nu se interpreta acesta un sfat de investitii. Fiecare trebuie sa isi faca propria analiza si sa investeasca in functie de apetitul sau la risc! Recomandarea mea este: PRUDENTA!

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

ATENTIE: Cryptomonedele sunt produse de investiții foarte volatile. Acest articol nu este un sfat de investiții. Capitalul dvs. poate fi în pericol. Criptomonedele pot fluctua foarte mult în prețuri și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. Tranzacționarea criptomonedelor nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE. Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile