Smarter_way_USA

Primesc feedback pozitiv cu privire la platforma de tranzacționare CAPITAL. Vouă cum vi se pare ?

18/05/2021 | Bursa & Investitii | 891 views

Primesc in ultima vreme mult feedback pozitiv de la comunitate de la membri ce tranzactioneaza prin platforma CAPITAL. Sunt curios daca ati intampinat vreodata probleme cu ei fiindca am o persoana de contact la ei si vreau sa ma asigur ca sunt ceea ce trebuie si ca aveti o experienta de tranzactionare foarte buna cu brokerii care activeaza pe piata din Romania.

Zilele urmatoare am sa o testez mai mult pe tot felul de instrumente si am sa vin si cu un review si niste pareri personale despre ea. Pana una alta, daca doriti puteti sa va deschideti si voi un cont accesand acest link – https://bit.ly/3k2dJUs – si sa imi trimiteti feedback si voi despre cum vi se pare. Aveti posibilitataea sa va creati si un cont DEMO pentru a va obisnui cu ea.

Spor la bani va doresc fiindca traim o perioada numa buna de tranzactionare zilele astea! :) Si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Avertizare de risc: tranzacțiile cu instrumente nerecomandabile extrabursieră sunt o activitate riscantă și pot aduce nu numai profit, ci și pierderi. Mărimea pierderii potențiale este limitată la mărimea depozitului. Profiturile anterioare nu garantează profiturile viitoare. Folosiți serviciile de instruire ale companiei noastre pentru a înțelege riscurile înainte de a începe operațiunile.

Atentie! 71.2% dintre conturile de investitori individuali pierd bani când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre companiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile