Smarter_way_USA

Vitalik Buterin a vândut tokenii $SHIB și $AKITA și donează banii către organizații caritabile

13/05/2021 | #crypto | 888 views

Vitalik Buterin a primit o grămadă de jetoane Shiba Inu cand s-a infiintat proiectul iar ulterior unii oameni au avertizat că ar putea să-l tragă în jos dacă va vinde? Ei bine, s-a întâmplat asta! :)

Un portofel atașat creatorului Ethereum a scos astăzi peste 2 trilioane de jetoane Shiba Inu de la Uniswap, potrivit datelor furnizate de Etherscan, ajutând la scăderea de 30% din valoare.

Așadar, Vitalik Buterin a vandut toate monedele $SHIB și $AKITA iar apoi donează în jur de 1 miliard de dolari către organizații caritabile, precum:

  • Crypto COVID India
  • Artificial Intelligence @ MIRI
  • Charter Cities Institute
  • Methuselah Foundation

Puteți investi în SHIBA INU, aici: https://bit.ly/38Zy4UK

Tokenu prezintă același câine Shiba Inu ca Dogecoin, care a crescut recent în popularitate.

PS: DA, In caz caz ca vreti sa ma intrebati, am si eu ceva investitii (extrem de mici) in petarde gen SHIBA, care au crescut destul de bine, DAR, sincer, o fac doar de FUN si sa profit de nebuneala din piata.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile