Smarter_way_USA

12 obiceiuri zilnice ale oamenilor de succes care îți pot schimba viața

07/06/2021 | Antreprenoriat | 1,689 views

Toți milionarii self-made au început de undeva. O mare parte din transformarea lor din statutul obișnuit în cel de milionar poate fi atribuită unor obiceiuri zilnice care dacă sunt potrivite, îți pot schimbă-ți viața.

Obiceiurile sunt cauza bogăției, a sărăciei, a fericirii, a tristeții, a stresului, a relațiilor bune, a relațiilor proaste, a sănătății bune sau a sănătății proaste.

Vestea bună este că toate obiceiurile pot fi schimbate. Iată câteva obiceiuri bogate ale milionarilor pe care le puteți începe să le dezvoltați chiar astăzi:

1. DOUA-TREI ORE DE CITIT ZILNIC
Aici nu ma refer la citit Seria Harry Potter Trilogy, ci STIRI/RAPOATE/INFORMAȚII. Toate astea de vor menține informat și te vor ajuta în luarea celor mai bune decizii.

2. ÎNCONJOARĂ-TE DE OAMENI DE SUCCES
Este cu mult mai important să te înconjori de oameni care te sprijină, care nu te lasă jos, care cred în ceea ce faci/gandești și care te împing la NEXT LEVEL.

3. PRACTICĂ VOLUNTARIATUL
Aproape fiecare persoană de succes pe care o cunosc, oferă ceva de valoare ÎNAINTE de a primi ceva înapoi în schimb.

4. SETAREA VISURILOR
Ar trebui să încerci să ai cu un plan detaliat cu privire la exact ceea ce îți dorești să realizezi, când doreși să-l realizezi și DE CE este important pentru tine acel lucru.

5. MERGI MAI TARZIU LA SOMN SAU TREZEȘTE-TE PRIMUL
A avea parte de o tăcere completă când toata lumea doarme îți permite să te concentrezi într-un mod care nu este posibil pe tot parcursul zilei sau cel puțin nu în aceeași formă.

6. GENEREAZĂ SURSE MULTIPLE DE VENITURI
Milionarii au cel puțin 5 surse diferite de venit. Acest lucru e foarte important pentru asigurarea și garantarea libertății financiare și, mai ales, îți asigură păstrarea ei.

7. CĂUTAREA UNUI MENTOR
Din experiența mea, cel mai bine e să îți urmărești propriul drum, fără așteptarea ca cineva să facă tot posibilul să te ajute. Însă un MENTOR, dacă îl găsești pe cel potrivit care să te motiveze, poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face.

8. AJUTĂ PE ALȚII SĂ AIBĂ SUCCES
Acest lucru îți dă mentalitatea că „are balta pește pentru toată lumea” și, învățând alți oameni să facă ceva, îți întărești convingerea că dacă o persoană câștigă, nu este în detrimentul tău ci DIMPOTRIVĂ.

9. NU FII ÎN RÂND CU TURMA
Renunță complet la ideea de a fi în rând cu lumea. Oamenii de succes își creează propria turmă și apoi îi atrag pe ceilalți în ea. Așadar, dacă doriți să aveți succes, separați-vă de turmă, creați-vă propria turmă și apoi determinați-i pe alții să se alăture ei.

10. DEDICA-ȚI TIMP DE GÂNDIT
Este foarte important să-ți iei ceva timp pentru a-ți organiza gândurile … dar, dacă vei fi eficient în acest sens, asigură-te că le și notezi.

11. CAUTĂ Feedback
Cei mai SMART oameni sunt SMART pentru că recunosc faptul că toată viața lor vor avea de învațat și că nu știu totul și, din această cauză, caută în mod activ sfaturi utile și cât mai multe informații care să-i ajute în luarea decizilor.

12. NU RENUNȚA
Indiferent că îți place sau nu îți place procesul de a ajunge acolo unde îți dorești, dacă NU RENUNȚI devine mult mai probabil să și realizezi tot ceea ce îți dorești.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile