Smarter_way_USA

CONCURS NOU ! Invest Club premiază cel mai activ autor de opinii și analize investiționale !

03/06/2021 | Diverse | 1,010 views

Dragi membri Invest Club, cu siguranța una din cele mai apreciate facilități din cadrul Portalul Investitorilor din România – www.investclub.ro, este posibilitate ca fiecare dintre voi să-și poată împărtăși opiniile investiționale cu cei aproape 1,000 de membri din portalul Invest Club, precum și ceilalți 23,000 membri din cele 3 grupuri de pe Facebook.

Comunitatea Invest Club crește prin voi și alături de voi, în acest sens aveți șansa prin fiecare articol să contribuiți la dezvoltarea educației investiționale în România, prin opinii/analize personale și argumentate, care astfel vor reflecta opiniile și sentimentul investitorilor individuali, acei investitori mulți care mișcă piața!

În acest sens și în numele comunității Invest Club, vrem să mulțumim următorilor autorilor, care periodic își împărtășesc opiniile investiționale cu comunitatea Invest Club: Alexandru Anton Crețu, Rujinschi Secară Mircea și Sava Daniel.

Premile concursului “Cel mai activ autor”

În vederea recunoașterii meritelor celui mai activ autor/lună de pe www.InvestClub.ro, vrem să vă răsplătim cu următorul premiu:

  • 3 Luni abonament Premium in Portalul InvestClub.ro (valoarea premiului 500 RON)

Criterii de selecție câștigător:

  1. Cele mai multe articole publicate până la sfârșitul fiecărei luni.
  2. Articolele trebuie să fie opinii și analize investiționale fundamentate, în caz contrar articolele respective vor fi șterse.
  3. Să nu fi în conducerea executivă Invest Club.

Cum poți intră în concurs?

  1. Deschide un cont STANDARD Invest Club
  2. Intră în meniul Comunitate -> Creează articol nou
  3. Publică!

Nu trebuie să fii expert în publicarea de articole, trebui să fi doar sincer și argumentat. Comunitatea Invest Club îți va sta permanent la dispoziție cu sfaturi constructive despre cum ai putea să duci articolele tale la nivelul următor!

Mult succes la concurs!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile