Smarter_way_USA

Cum sunt construite podurile peste apă. Tehnica incredibilă care stă în spatele reușitei (VIDEO)

02/06/2021 | Imi place | 1,108 views

O imagine devenită virală, arată metoda incredibilă – și aparent care sfidează legile fizicii – prin care sunt făcute podurile peste apă, scrie LadBible.

Există, de asemenea, un videoclip care explică totul, pe care îl puteți viziona mai jos:

În fotografie, o gaură adâncă poate fi văzută în mijlocul apei. Structura este numită batardou. Aceasta este creată atunci când un număr mare piloni sunt introduși în apă, apoi apa este pompată afară, lăsând un mediu sigur în care oamenii pot să lucreze.

Structura este extrem de utilă atunci când trebuie construit un pod peste apă, dar ar putea fi folosită și pentru alte tipuri de construcții, la bază stau aceleași principii.

Tehnica nu constă în simpla introducere a unor piloni în apă, ci trebuie luată în considerare și proiectată cu mare atenție pentru ca structura să nu se inunde complet sau să se prăbușească, punând viața lucrătorilor în pericol.

Pilonii trebuie introduși la o adâncime specifică, care se determină în funcție de tipul de sol din partea de jos, dar și de pânza freatică.

Odată ce structura este așezată, apa poate fi pompată afară. Cu toate acestea, uneori au nevoie și de pompe suplimentare pentru a îndepărta în mod constant apa care se inflitrează.

https://www.youtube.com/watch?v=DpwUud0RaVQ

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile