Smarter_way_USA

Diseară avem raportările financiare de la Gamestop! My 2 cents!

09/06/2021 | #earningsreport | 902 views

In fix o ora avem raportarile financiare pentru ultimul trimestru de la Gamestop ! :) Daca ma intrebati pe mine, eu unu sunt de parere ca vor avea raportari financiare PESTE asteptari datorita faptului ca au beneficiat de foarte mult capital de imagine inca de la inceputul anului din cauza inghiolbarii celor de pe Reddit sa popeze pretul actiunilor.

De asemenea, din cate am inteles vor avea ceva venituri in plus si datorita faptului ca au investit mai mult in peenta online cu un magazin online care vinde international si au anuntat ca vor salanseze si ceva NFT care dupa cum stiti, la ce imagina si la ce numar de fani au astia de la Gamestop, e foarte posibil ca nft-ul ala sa se vanda ca painea calda.

Puteti tranzactiona actiunea GameStop prin platformele:

PS2: Posibil in unele platforme sa nu aveti varianta de SHORT pe Gamestop. Daca totusi vreti sa dati SHORT (chiar si cu levier) atat azi inainte de raportari, sau alta data cand considerati ca a ajuns la un maxim puteti folosi platforma de tranzactionare CAPITALhttps://bit.ly/3k2dJUs

DA, am vreo 5 pozitii deschide pe Gamestop si le pastrez fiindca consider capoate samai creasca ceva, atat datorita posobilitatii ca raportarile financiare sa fiepeste asteptari, cat si datorita faptului ca neunii nu par a se potolii inca sa mai pomepeze bani in dracenia asta, CHIAR DACA, repet, chiar daca, DA, e extrem de supraevaluata compania pe bursa.Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

Aceasta este oopinie personală și nu ar trebui luată ca un sfat de investiții, o recomandare personală sau o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare a oricărui instrument financiar. Acest material a fost pregătit fără a lua în considerare obiectivele de investiții ale anumitor destinatari sau situația financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetării independente. Orice referire la performanța anterioară sau viitoare a unui instrument financiar, a unui indice sau a unui produs de investiții ambalat nu este și nu ar trebui considerată ca un indicator fiabil al rezultatelor viitoare. Autorul nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio răspundere cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătit să utilizeze informații disponibile publicului.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile