Smarter_way_USA

Fenomenul “Baby Shark” continuă! Acţiunile Samsung Publishing au explodat după o postare a lui Elon Musk

02/06/2021 | Bursa & Investitii, Lume nebuna | 744 views

Acţiunile Samsung Publishing din Coreea de Sud au crescut cu mai mult de 10% în timpul tranzacţionării, înainte de a închide cu o creştere de 6,29%. Compania nu are nicio afiliere cu conglomeratul sud-coreean Samsung Group, chiar dacă împărtăşesc numele Samsung.

Creşterea de miercuri a venit pe spatele unui tweet dat de Musk, care spunea: „Baby Shark zdrobeşte tot! Mai multe vizualizări decât oamenii”, transmite pauzadestiri.ro.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Creşterea acţiunilor a fost un alt exemplu de influenţă aparent supradimensionată a lui Musk. Criptomonedele precum bitcoin şi dogecoin au văzut anterior mişcări bruște în preţurile lor în urma comentariilor miliardarului din domeniul tech. Tweet-urile sale au fost, de asemenea, legate de mişcările pe piaţa bursieră în aşa-numitele stocuri meme, cum ar fi GameStop.

Acţiunile Samsung Publishing au crescut cu peste 76% în 2018, după ce piesa virală „Baby Shark” a cucerit topurile muzicale din lume. Piesa a existat de peste un deceniu, dar coperta video din 2016 creată de SmartStudy, afiliat al Samsung Publishing a făcut din piesă o senzație mondială.

Videoclipul a fost creat de divizia sa Pinkfong, despre care SmartStudy spune că „dezvoltă conţinut creativ şi animat pentru a oferi experienţe de învăţare stimulante şi distractive copiilor din întreaga lume”. Pinkfong îşi distribuie conţinutul prin intermediul aplicaţiilor şi platformelor mobile precum YouTube şi Amazon Video.

În prezent piesa „Baby Shark” are peste 8,68 de miliarde de vizionări.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile