Smarter_way_USA

NU! Acțiunile Coca Cola NU s-au prăbușit după conferința de presă cu Cristiano Ronaldo!

16/06/2021 | Bursa & Investitii | 2,054 views

Am zis ca va postez situatia cu Coca Cola si Cristiano Ronaldo pentru a intelege contextul si realitatea.

Actiunile Coca Cola NU S-AU PRABUSIT asa cum prosteste presa pe prosti in urma conferintei de presa la care Cristiano Ronaldo a dat la o parte 2 sticle de Coca Cola spunand ca prefera APA PLATA care, ce sa vezi, tot COCA COLA o produce !

Daca va uitati pe graficul pe care vi l-am postat in aceasta postare veti vedea ca scaderea nu e de nici macar 1 dolar. Adica practic a fost o frectie la piciorul de lemn si NU o prabusire.

De asemenea, o parte din scadere a fost cauzata de faptul ca tot ieri a avut loc si data de ex-dividend si se stie ca actiunile companiei scad cu valoarea dividendului in ziua cand e data ex-dividend.

In al doilea grafic puteti vedea foarte clar ca daca facem ZOOM OUT nici nu observam scaderea!

Coca Cola e o companie extrem de puternica si de solida. Scaderea respectiva e strict pe baza unei emotii de moment a partii mai proaste dintre investitorii de pe aceasta planeta.

Practic cei ce au vandut sunt cam aceeasi prosti care vand sau cumpara bitcoin doar pentru ca a zis Elon Musk ceva dupa care se plang ca Elon Musk le-a stricat jucaria. Exact aceeasi prosti. Sau ma rog, daca vrea cineva (nu stiu de ce dar in fine) sa fie mai elegant, le poate spune “neexperimentati”.

Partea buna e ca prostii sunt cantitate neglijabila (nu ma refer ca numar ci ca valorare) asadar puteti sta linistiti fiindca, cu siguranta, nu mor caii cand vor cainii.

Puteti investi la bursa prin platformele:

PS: Intr-adevar foarte tare faza lui Cristiano Ronaldo si e de apreciat. E ditai sportivu si e normal sa recomande un stil de viata sanatos. Probabil isi va lua amenda fiindca Coca Cola e sponsor al acelei conferinte de presa si se poate da amenda pentru dauna de imagine.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile