Smarter_way_USA

Nu aștepta momentul perfect. Just do it! Va fi bine!

17/06/2021 | Bursa & Investitii | 904 views

Am aflat azi ca in INDIA, peste 4% din populatia tarii sunt investitori la bursa. In Romania procentul nu stiu avem 1% … Acum vreo 3-4 ani stiu ca era chiar sub 0.2%.

Asta asa apropo de EDUCATIA FINANCIARA din Romania … va mai dau inca una. In SUA peste 55% din populatie investeste la bursa !

Haideti sa iesim din zona de confort in care stam si asteptam o minune sau momentul potrivit si sa incepem sa invatam cum se investeste la bursa! Nu e greu, e suficient sa faci primul pas. Restu vin de la sine.

O puteti face chiar si cu un CONT DEMO unde puteti tranzactiona cu bani VIRTUALI pana va veti simti pregatiti sa faceti pasul spre un cont real.

PS: Daca aveti nevoie de un mentor care sa va indrume si sa va raspunda la intrebarile voastre cu privire la cum incepeti, cum folositi platformele, cum va informati, cum luati decizile … ma puteti contacta completand formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ si va ajut cu mare drag.

Asadar, 1, 2, 3 si START ! Va doresc investitii profitabile si sa ne auzim cu bine!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile