Smarter_way_USA

Platforma de tranzacționare eToro: Creștere de peste 3 milioane de noi utilizatori în Q1 din 2021

03/06/2021 | Bursa & Investitii | 1,060 views

eToro Group Ltd, o platforma de investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes, a publicat astăzi unii din indicatorii săi cheie de performanță pentru T1 2021. Acest anunț vine după ce compania a anunțat anterior combinarea de afaceri cu FinTech Acquisition Corp. V. De asemenea, compania și-a publicat și situațiile sale financiare auditate din 2020.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

„Anul trecut a fost caracterizat prin accelerarea implicării investitorilor individuali pe piețele de capital. Mediatizarea pe scară largă a piețelor financiare și faptul ca oamenii au avut în lockdown mai mult timp la dispoziție pentru a-și îmbunătăți abilitățile au încurajat un număr record de investitori individuali să intre pe piețe prin intermediul platformelor și aplicațiilor de investiții online. 

Am văzut această tendință accelerându-se în 2021, iar eToro continuă ritmul susținut de creștere în primul trimestru. Compania a înregistrat o creștere cu 214% a numărului de noi înregistrări pe platformă comparativ cu aceeași perioadă din 2020. Aceasta înseamnă că eToro a primit 3,1 milioane de utilizatori noi înregistrați în primul trimestru al anului 2021. Comparativ, au fost 5.2 milioane de utilizatori noi înregistrați pe parcursul  întregului an 2020.

eToro este o platformă cu active multiple și am observat o cerere crescândă din partea utilizatorilor pentru acțiuni și criptoactive în primul trimestru al acestui an. Numărul tranzacțiilor de pe platformă a depășit 210 milioane în primul trimestru, creșterea fiind determinată în principal de cererea investitorilor individuali pentru acțiuni. 

Expansiunea pieței cripto, ce a avut loc la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021 a evidențiat, de asemenea, un trend de creștere a diversificării criptoactivelor în portofoliile investitorilor individuali, unele monede alternative crescând în popularitate. Anul acesta, eToro a adăugat șapte criptoactive noi pe platformă pentru a susține această cerere crescută de diversificare și intenționează să adauge mai multe. 

A fost un început foarte puternic al anului 2021, iar eToro rămâne bine poziționat pentru a obține o cotă de piață considerabilă dintr-o piață globală în creștere.” a declarat Yoni Assia, cofondator și CEO al eToro.

Cele mai importante repere:

  • eToro a înregistrat 3,1 milioane de noi utilizatori în primul trimestru al anului 2021, față de 1 milion în trimestrul anterior și 5.2 milioane pe parcursul întregului an 2020.
  • Numărul total de tranzacții efectuate pe platformă a ajuns la 210 milioane în T1, o creștere de 233% față de primul trimestru al anului 2020, determinat de cererea puternică de acțiuni și criptoactive.
  • eToro își va publica rezultatele financiare provizorii complete din primul trimestru al anului 2021 în următoarele săptămâni.
  • eToro intenționează să lanseze în 2021 aplicația eToro Money și cardul de debit în Marea Britanie și UE. Aplicația se va conecta direct la conturile de investiții eToro ale utilizatorilor și va permite depuneri și retrageri instantanee, precum și servicii financiare suplimentare.
  • Compania a adăugat șapte criptoactive noi pe platformă pentru a răspunde cererii crescânde a clienților și pentru a spori diversificarea clasei de active.
  • Hedva Ber, fost supraveghetor bancar în Israel, s-a alăturat recent echipei de management în calitate de COO la nivel global și co-adjunct CEO, alături de Shalom Berkovitz, CFO al eToro și co–vicepreședinte executiv care supraveghează echipele financiare la nivel global, precum și activitatea companiei în Marea Britanie, SUA și Asia. Dr. Ber va conduce infrastructura operațională eToro, guvernanța corporativă, operațiunile privind conformitatea și reglementarea, operațiunile legale, gestionarea riscurilor și eforturile de responsabilitate socială.

Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. {etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 completeyears and may not suffice as basis for investment decision.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile