Smarter_way_USA

De ce mi-e rușine că România a fost reprezentată la Jocurile Olimpice de la Tokio de melteanca Ana Maria Popescu

28/07/2021 | Lume nebuna | 1,584 views

Toata lumea vorbeste de ieri de melteanca Ana Maria Popescu si observ foarte multi CRETINI care o apreciaza pentru aroganta infecta de care a dat dovada cu privire la ministrul sportului Eduard Novak cand l-a luat la misto SI cand l-a lasat cu mana intinsa cand el a vrut sa o felicite. Asa ca m-am gandit sa imi spun si eu parere, in stilul meu caracteristic cu care v-am obisnuit adica unul in care sa nu ma chinui “sa dau bine” ca sa deranjez cine stii ce ipocriti infecti care o ridica in slavi.

Mie personal mi-e rusine ca melteanca a reprezentat Romania la Jocurile Oimpice de la Tokyo! Da,da! Ati inteles foarte bine! Mi-e chiar scarba de duduie! Si am sa va explic de ce !

Un sportiv, nu neaparat de talia ei, ci chiar si unul la inceput de drum, e invatat cu disciplina ! E invatat sa respecte sportul si chiar si adversarii ! Atitudinea asta aroganta de a refuza sa dea mana cu Ministrul Sportului e o atitudine de NEAM PROST !!! Intelegeti voi ?

Eduard Novak, acest ministu al sportului, nu e nimea’n drum ci e un fost sportiv care a castigat prima medalie pentru Romania la Jocurile Paralimpice, dar si prima medalie de aur, in cadrul editiei din 2012 de la Londra.

Melteanca asta care o arde aroganta a castigat si ea acum ceva medalie, lucru care ar fi fost LAUDABIL daca nu ar avea atitudinea asta de melteanca de neam prost.

Ei bine, totul a pornit de la o declaratie a ministrului si anume:

“După părerea mea, şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria nu putea să câştige ieri, sau nu câştiga medalia de aur. Problema este că din spate nu vin încă tineri. Nu vreau să ducem discuţia în altă parte, să ne bucurăm de această medalie şi să ne concentrăm pe Paris 2024, acolo unde nu mi-aş dori să ajungem şi cu scrima sau cu alte sporturi unde am ajuns cu gimnastica”, a fost declarația lui Eduard Novak.

Care Cristos e problema cu aceasta declaratie ? Sa imi explice va rog toti ipocritii si ametitele sensibile care e problema cu acesta declaratie ? UNDE a gresit omu ? A gresit ca a fost prea DIRECT ??? Aaaaa, deci problema e sensibilitatea meltencei sau declaratia omului ? Ca sunt 2 lucruri complet diferite !

Replica meltencei a fost urmatoarea:

“Apropo de finanţare, domnule ministru, pe lângă cei 4, am avut ca sparring partner sportivi de 43 de ani, care s-au retras din activitate, pentru că nu mai am alţii. Îmi doresc tare mult să ajungeţi dumneavoastră la Tokyo şi să luaţi aurul ăla pe care eu n-am reuşit să-l iau. Si credeam că mă aşteptaţi cu cecul ăla de 5 milioane, dar nu-i problemă, mai avem timp să mi-l daţi şi să facem o sală nouă pentru copii”, a spus Ana Maria Popescu.

VA INTREB … Care declaratie vi se pare de neam prost ? Mie mi se pare replica meltencei la care i s-a urcat ifosele la cap ! Auzi ca ea se astepta ca ministrul sa o astepte cu cecul de 5 milioane si ca sa fie IPOCRITA pana la capat a si slobozit aia cu “sa facem o sala noua pentru copii” ca daca nu baga ceva pentru copii nu era sanatoasa … trebuia sa fie si libidinoasa un pic (pe langa ipocrita).

Deci … melteanca a ajuns sa il ia la mishto pe un fost sportiv de performanta a Romaniei doar pentru motivul ca acum este politcian ??? Pffff …. Nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca e INSUPORTABIL halul in care devin oamenii de ipocriti in ziua de azi !

Va mai mirati ca nu se mai baga oameni valorosi in politica ??? Poi de ce sa se bage cand doar simplul fapt ca devin politiciani ii transforma in ceva de terfelit de dimineata pana seara ?!?!?

Frumoasa tara, pacat ca e populata ! E pacat de medalia aia pe care a castigato melteanca ! Mai bine il lasa altcuiva !

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile